hzl040823 5kediannesi bende 67 ile kaldım şuan 16+5’im 70 olmuşum ama kabızlığım var ona bağlıyorum şiştim 🥹🥹🥹
beyzzsenturkk Daffyy benim boyumdan mı bilmiyorum ama o 14 kilo fizik olarak yansımamıs sanırım bana herkesten öyle duydum karnın büyümüs hala zayıfsın diyorlar 😂😂 tartıda ki 14e mi inanalım insanlara mı
AsyaveAnnesiii melegimhosgeldin1 hep bu kilolardaydım zaten ama şimdi iştahım hiç olmadığı kadar açık nasıl bu kadar az alıyorum bende bilmiyorum doktor 55e ulaşsan yeterli olur dedi bakalım 😅
Papatya24 5kediannesi 48’le hamile kaldım ilk ay bulantıdan 6 kilo verip 42’ye düştüm şu an 23. haftadayım 47 olabildim😂
ParildayanYildiz 5kediannesi 45 kiloyla hamile kaldım şuan 23+1 haftalığız en son 52 kiloydum değişmediyse
Adamiranin__annesi Htccccc iştah kesici ney canım banada soylermisin nolur fazla almak istemiyorum bende aldim
Tekoshi 5kediannesi 66yla hamile kaldım, çok kustuğum için 64e düştüm ilk üç ay. Şu an 40+1deyim 75 kiloyum. Sürekli kustuğum için çok yiyemedim ve kilo da alamadım 😏
Tubacngl 5kediannesi Bende 67 ile hamile kaldım şuan 77 kiloyum 10 günde 3 kilo birden aldım moralim bozuldu doktor normal dedi bu arada 34+5 teyim
melikesenq 57 ile kaldım ilk 3 ay yerimde saydım bulantı vardı ama düşmedim de kusma olmayınca. sonraki 3 ayda birden 15 kilo aldım şu an 30+1 75 kiloyum sonrası biraz korkutuyor🥹
Melike1234- 5kediannesi iki bebeğimde de 64 ile hamile kaldım 70 ile doğuma girdım suan da 69 ile hamile kaldim 12+2deyim 66 kiloyum 3 kilo vermisim
cerenveminigi 5kediannesi ben de 68 le kaldım 16 haftaligiz şuan 2 kilo aldım ve kilo almaktan çok korkuyorum 😄