Benimennembirmelek 5kediannesi bende 55-56 kiloyla hamile kaldım şuan 65 kiloyum 36+5 haftalığık hamileyim
2023Mucizem Seda_ktlozn58 Merhaba bende 67 kiloyum 5+6 haftadıyız nasıl bir beslenme programı uyguladınız ?
babymama2 Ellove zayıf hamile kalınca sanırım kilo almak cok sorun olmuyor. ben de boyuma göre baya zayıftım hamile kaldığımda 26 hafta bitti 8-9 kilo aldım şimdiden. normalde fazla diyenler var ama fiziksel olarak çok belli olmadığından sıkıntı değil gibi geliyor. sizin de öyle mi acaba?
Nursaygi 5kediannesi 74,5 falandım sanırım 10+2’yiz 72-72,5 aradı gidip geliyorum bi 10 hafta daha böyle gidersem sonrasını düşünmüyorum 😂😂
06Seyma-06 94 kilo ile hamile kaldığımı öğrendim kontrole gittiğimde doktor neden bu kilo ile hamile kaldın ki. Diye bir tepki gösterdi.Şuan kilo vermem bebeği etkileyecek çünkü spor VS yapıyordum. Yeni oldu bu olay 6 haftalık hamileyim
Hilaynur 06Seyma-06 şuan etkilemiyor 6. Ayına kadar kg vermeye devaö edebiliyorsun spor yerine yürüyüş yapabilirsin bebek kandan besleniyor zaten oyüzden senn yediklernle alakalı degl bi diyetisyene gidebilirsin ben öylr yaptm ilk 4 ay kg verme listesi uyguluyo sonra bebegin kg alması için liste uyguluyor
AhseninAnnesii 06Seyma-06 tovbe yarabbim, ne bicim muamele oyle. Bende 112yle hamile kaldim oyle bir sey demedi doktor
glycnkrt 06Seyma-06 sanki bizim elimizde olan bişey. benim doktorumda baskı yapıyor kilo alma diye. hatta folik asit yazmamıştı bana. mümkünse ver diyo. ben 96ydım 11 kg verdim. 85le hamile kalmışım. sen kilo almaman gereken gruptasın diyo. bulantı kusma vs varsa zaten alamazsın. bende 13+3 üm 1 kg aldım. takmayın doktorunuzu değiştirin mümkünse insanın moralini bozmaktan başka bişeye yaramıyolar
Nurbost Hiç mi tatlı istemiyo canınız hiç mi geceleri acıkmıyosunuz nasıl bu kadar az kilo alabildiniz 😀
miranmomsss 5kediannesi bende 63 kilo ile hamile kaldım 27 haftalıkken 75 kiloyu gördüm ve ben şok doktorum çok uyardı hergün yürümen lazım dedi şu an 34 haftalık bebeğim hala 75 kiloyum kilo kontrolümü yürüyüş ile sağladım ama hergün yürüyorum bir saat ara verdiğim gün yok birazda yediklerime dikkat ediyorum ama birazcık çok edemiyorum maalesef 😂
zehraKr miranmomsss yürüyüş kaç adım atıyorsunuz hesaplıyor musunuz yada günde kaç saat yürüyorsunuz bende bugün yürüyüşe başladım 7 bin adım attım 1.5 saat yürüdüm
Seymak21 ilozdemir maşallah ne güzel bende 49 la kaldım 30. Hafta da 61 olmuşum fazla almışım biraz 😪