Umutlu2272 Kızlar 15.haftamdayım sizce biraz daha beklemeli miyim doktora gitmek için merakta ediyorum.acele etmiş olur muyum kesin bir sonuç alır mıyım acaba erkek mi kız mı🙏☺️ Daha hiçbirşey almadım sabırsızlanıyorum 🌸
Neroizm Umutlu2272 ben de 12 de ogrendim bence erken degil ama doktorun tahmininde yanilma olasiligi 17. Haftadan sonra azaliyor. İsterseniz bekleyin oyle gidin garanti olsun sonra degisirse bosuna kendinizi hazirlamis olursunuz ilk ogrendiginiz cinsiyete.
DilarArslan Umutlu2272 12.haftamda gittim kıza benziyor dedi 13te gittim göstermedi. 17 olduk bakalım artık bu hafta gösterir diye umut ediyoruz 🙏🏻😂
Umutlu2272 detetedmom404 11.haftada gitmiştim daha çok ufak belli olmaz dedi. Ama burda şaşırıyorum çok erken öğrenen de var. Sanırım Doğu da makineler pek iyi değil.
Aysedznl Bence fazla bile beklemişsin 🙈 ben 12 haftaya kadar sabırsızlıktan ölüyordum 👶 tabi göstermedi.. 13 de aynı sonuç, 14 de kesin olarak kız bebek olduğunu öğrendik
Umutlu2272 Aysedznl bende ilçede oturduğum için gidip gelme sıkıntı oluyo. O yüzden bu haftaya kadar bekliyim dedim.valla bende sabırsızlanıyorum çok ❤️❤️
Agg0207 Ben 13. Hftada gittiğimde erkek dedi doktor ve yanılmıştı 19. Haftada kız dedi ve detaylıdada kız oldugu belli oldu bence bir iki hafta daha bekleyin yanılma olabilir çnkü
Umutlu2272 melegimsin2121 ay hadi inşallah benimkide bir kerede hallolur. Birde kendini göstericek mi oda var☺️☺️