Nnzhktt Derya341986 hıçkırması çok güzel bi şeymiş benim prensesim çok fazla hıçkırıyodu doktora sordum ciğerleri geliştiği için hıçkırıyo bu güzel bi şey dedi
Brvntncy kzlar ben 33+3 üm bebegim şimdiye kadar 1 defa hçkırdı sizin anlattığınz şekilde sürdü oda baya uzun zaman oldu zaten sizin ne zaman başladı bebegnzin hçkırıkları bi anormallik mi var aceba bu zamana kadr olmamasnın 😞
Nrgll Derya341986 ben daha 22 haftaligim hareket hissediyorum ama cok az icimde hafiften kipirtiyo elimi koyunca hissetmiyorum hickirik mi yoksa tekme mi bilemedim☺
IlaydaOrhanKopuz Derya341986 ama hıçkırması iyi bişey.akciğerlerine doğduğu zaman nefes alabilmesi için idman yaptırıyor.ben hıçkırınca mutlu oluyorum😍
IlaydaOrhanKopuz Derya341986 titremeyi de araştırmıştım merak edip benim bebiş de hemen hemen hergün titriyor.uykudan irkilerek uyandıkları için yazıyordu internette ama salı günü kontrolüm var doktorada sorucam 🐣
YagizAsyaMom Muhasebeci evet doktorada sordum İnternete de araştırdım. Hem hıçkırık hemde nefes alıp verme haraketleriymişş, 💖
Derya341986 Nrgll yok cnm bence ilk hareketlerini hissediyorsun ilerleyen zamanşarda sertleşince hareketleri hıçkırığı ayırt edebilceksin