Derya341986 Kızlar bir kaç gündür hıçkırmaya başladı ama ben üzülüyorum biz bile geçsin diye neler yapıyoruz hıçkırdığımızda
Oznr Derya341986 analık duygusu 😀 benimki de cok hickiriyor bisey olmaz 😀esim bi suic bisey uap deyip telaşlaniyor
YagizAsyaMom Derya341986 ah analık 💖💖😍 Benimkide sabahtan beri içeride hıkıhıkıhıkııı🤦♀️🤣 kıyamam hıçkırık tutmuş 🤦♀️
Derya341986 YagizAsyaMom arada benmkide titriyor o neden acaba bu titreme ve hıçkırık üç dört gündür var
YagizAsyaMom Derya341986 irkilmeden oluyor muş titreme gerçekten yüksek sesli zamanlarda titriyor demek ki korkuyor yada alışmaya çalışıyor 🤦♀️
IlaydaOrhanKopuz Derya341986 titremeyi de araştırmıştım merak edip benim bebiş de hemen hemen hergün titriyor.uykudan irkilerek uyandıkları için yazıyordu internette ama salı günü kontrolüm var doktorada sorucam 🐣
CansuDemir Derya341986 Ciğerleri ve emme refleksi geliştiği için hıçkırıyor. 36+1 oldum, her gün sabah akşam hıçkırır oğluşum. Bi kere de ultrasonda denk gelmişti, ağzını açıp kapıyordu 😁 Amniyon suyunu içiyordu. Korkup üzülme sakın, doğunca da hıçkırırlar.
Derya341986 CansuDemir cnm ben en son muayenenmde benmkide ağzını açıp kapatıyordı o hıçkırıkmı oluyor işte insan üzülüyor ya hoş iyi olsun da
YagizAsyaMom CansuDemir amniyon sıvısı ı içerken bizde gördük ultrasoında mükemmeldi ya böyle mucizevi bişey yok 🎀