Zln2152 Cinarsaitinannesi kuzum bende o haftada gittiğimde sadece keseyi görebildim bebiş yoktu sen o haftada mı gördün
babyboy23 Cinarsaitinannesi Bendede 8+3 te sadece gosterdi dinletmedi. 12 inci Haftada dinletecegiz dedi bebise zararli olmasin diye. Sizler baya erken duymussunuz 🥹
Elveda96 8 haftalık gittim ilk o zaman duydum çok şükür 🙏 acele etme elinden biraz daha geç gidip ne bi şekilde duyabilirsin
Btl_zngn babysahin bende 4+4um 2023 temmuz anneleri diye post actik onun altinda toplandik bilgi paylasimi icin buyur bekleriz ❣
Nerican babysahin benimde böyle oldu iki hafta sonra renkli ultrasondan duydum küçüktü 3 hafta bekleyin net olsun isterseniz
Strawberry2022 Edaa2812 7+4acilde duydum çok kalıteli ses 😂 8 haftalık bugün duydum berbat kaliteli Neden devlet hastanenin bu kadar berbat
Nuran123 Gkceko Benim bebeğim 5 hafta 5 günlük Sizce ne zaman hastaneye gitmeliyim kalp atışını duymak için ilk kez gideceğiz hiç gitmedik doktora
Maysaamoms5 Edaa2812 6.4 haftalıkken sanırım canım doktor dinlettigin de aa bu benim kalp atışım mı dedim 😬😬😬😬😬 Allah’ımm şaka gibi