shadan Merhaba güzel anneler 😍 bende 6+6 ile aranıza katılıyorum. Daha önce bi düşük yaptım umarım bu sefer herşey güzel olucak 🤲🏻🧡
Sevval0308 shadan Allah birdaha yaşatmasın size de kimseye de hayırlı evlat olsunlar insaallah memnun oldumm
Hul3010 Melinayinannesi ben gitmedim cuma yada pazartesi gideceğim çok heyecanlıyım ama sabırla bekliyorum. Şuan keseyi biliyorum sadece ama bebegi daha görmedik
Hul3010 Melinayinannesi normaldir ama kaygilanmayin sağlık ocağında ki doktor 8. Hafta da git dedi bana da. Erken öğrenince zaman geçmiyor
5yildansonrA gulsumd1 geceleri uyuyamıyorum sabahları bel ağrısı ile kalkıyorum mide bulantısı oluyor ama kusma yok
5yildansonrA Zehradmrci benim üçüncü gebeliğim ilki yaşıyor ikincisi doğduktan iki yıl sonra kanser teşhisi ile melek oldu şimdi aradan 5yil geçti kızım abla olmak istiyor dün gittim kese gozukuyy ama geç dollenme şuan en fazla 5 haftalık dedi 9 gün sonra hhemen gel dedi
Zehradmrci 5yildansonrA Allah rahmet eylesin cennette beklesin sizi inşallah 🙏 ne güzel inşallah hayırlı evlat olur hepimizin yavruları🥰
femme kızlar selam bugun uygulamaya gore 4+5 olduk yarın doktora gıdıcem , azda olsa kese görunurmu sızler kaç hafta olunca gıttınız
shadan femme ben 5+6′da gittim hem kese hem bebek göründü ama henüz kalp atışını duymadım haftaya randevum var hayırlısıyla 🤲🏻
Sevval0308 femme ben 5+5 de gittim yirmi dakika aradı en son canın çıktı yani bastirmaktan ben vajinal istemiyordum neyseki gördük çok şükür çok minikler henüz 💋
Susamtohumununannesi femme ben 4+3 hastalıkken gittim keseyi gördüm bugün 6+0 dayım kalp atışınızda duyduk binlerce kez şükürler olsun ki 🧿🙏
Esraygcc16 Bugün 6 haftalık oldum bende henüz gitmedim doktora ne zaman gitsem diye kararsızım gittiğim de en azından keseyi kalp atışını rahat göreyim istiyorum ilk gebeliğimde 10 haftalıkken gitmiştim bunda zaman geçmiyor gibi
Zehradmrci Esraygcc16 maşallah baya gec gitmissiniz ben ilk gebeligimde nerdeyse her hafta gidiyordum heyecandan 😂 ama şimdi ikincide ben de siz gibiyim 9.haftaya aldim randevu o zaman kalp atışını da dinleriz inşallah