babysahin Turkan9393 ben ağladım kalp atışını duyunca 🥲 heyecandan kalbim duracaktı neredeyse o sesi duyana kadar
Turkan9393 babysahin biz duyamadık daha keseyi gördük ama bebeği göremedik 10 gün sonraya randevu verdi. Normalmiş görünmemesi öyle dediler ama aklım da kalmadı değil. Ama sizin duymanıza çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🙏
Mehtapsrkn -Nazlican35- Benimde yarın kese görünür demi 5+1 oluyorum beta yükselmiştir baya diye tahmin ediyorum
Zehradmrci İlk bebeği olanlar daha heyecanlı bence kalp atışı için ben ikinci çocuğum olacağı için ta 8. Haftaya aldım randevuyu 🙈 6.haftada kese ve bebek göründü zaten kalp atışları da ekranda gözüküyordu ama dinlemedik 😌
Melinayinannesi Hul3010 bnde 6+3 de gittigimde keseyi gorduk fakat bebek gorunmuyor henuz dedi sizin de mi gorunmedi ins normaldir cok evham yaptim
Hul3010 Melinayinannesi ben gitmedim cuma yada pazartesi gideceğim çok heyecanlıyım ama sabırla bekliyorum. Şuan keseyi biliyorum sadece ama bebegi daha görmedik
Hul3010 Melinayinannesi normaldir ama kaygilanmayin sağlık ocağında ki doktor 8. Hafta da git dedi bana da. Erken öğrenince zaman geçmiyor
Sevval0308 Susamcik01 ay bana da haber verir misiniz ben tahmini 6+5 de gideceğim ama doktorun geçen hafta haftaya gelişime bakalım.kalp atışı için henüz erken demisti
Susamcik01 Sevval0308 duyduk canım çok şükür pıtır pıtır atıyo kalbi ama haftaya gene gidicez biz doktorumuz tanıdığımız birisi o yüzden istediğin zaman gel diyo bize
Btl_zngn Kizlar merhaba cok mutluyum cok sukur 6+4 bebekte kalp atisimizda göründü. Darisi bekleyenlerin basina insallah 🤲