• Öneri
  • Bebek kıyafetleri hastane çantası hk.

Kızlar bebeğinizin kıyafetlerini kaçıncı haftada yıkayıp ütülemek lazım ve hastane çantasını ne zaman hazırlamalıyım 30+2 yiz daha erken mi

mimar_anne 30. Haftada yıkayıp ütülemiştim 34. Haftamda da çantasını hazırladım ama sürekli ekleme yapıyorum unutuyo illa ki bişeyler

Bende o haftalarda alışverişimi tamamladım 34de hazırladım çantamı sanırım erkenden hazırlamanın zararı olmaz diye düşünüyorum 💭

ayss-12 evet yavaştan başlamam lazım son bi alışverişimiz kaldı tabi asla son olmayacakta 😁 ondan sonra bende başlayayım.

Ben de aklıma takılan birşey sormak istiyorum depend giydikten sonra tekrar iç çamaşırı giymeye gerek oluyo mu acaba ?

mimar_anne masllalah canim bnde 34.haftamdayim bu haftdan sonra yikayip ütüleyip kaldıracam kıyafetlerini inşallah

Aytana iç çamaşırı gibi hayır bidaha giyilmiyor

mimar_anne 25. Haftadayım bende bugün ufaktan başlıyırum . 30 haftada gelebilir dedi doktor . Allahım hakkımızda hayırlısını versın

30da çantamı hazırlamıştım ilk hamileligimde . Kenarda hazir beklemesi daha iyi oluyor bence , son zamanlar daha cok dinlenerek geçiyor cunku. Simdi 25. Haftadayim yıkayıp üzüleyim yine erkenden hazirlayacagim

mimar_anne 30.haftada herşeyini yıkadım(Abisinden kalanlar)O yüzden kıyafet battaniye filan çok.1 hafta sonra anca utuluyebildim.Çünkü dinlendim gerçekten küçük küçük ser, kurut ,katla çok zor oluyor.Ama keyifli.Şimdi 32+2Hastane çantam kaldı ama erken daha diye hazırlamadım kendi gecelik takımım filan herşey yıkandı.Sadece çantaya koyulacak.Önce liste yapacağım sonra yerleştireceğim 2 veya 3 haftaya hazırlarım inşallah.

mimar_anne mimar_anne 30 da yıkama ütüleme bitmişti. 35 de hastane çantamı hazırladım. Bu arada ben ebeye verilecek kıyafetlere tek kat kıyafet koymuştum. Sadece 5 li hastane çıkışı yani ama ebe eşimden bir kat daha alt üst istemişti. eşim çocuk doğduktan sonra bir de gelip kıyafetler arasında alt üst kıyafet aramış 😂 2 kat giydirmişlerdi bebeği yani. Hastanenize sorun eğer 2 kat giydiriyorlarsa ona göre koyun derim ben 🤷🏻‍♀️

DenizCeylin askıya asılacaklar tozlanmadı diye düşünüyorum. Tenine ilk temas edecek 0-3 aylık zıbın, hastane çıkışı, alt üst takımları da dolabın altına koyup üzerine örtü serdim. Hastane çantasını hazırladığım hafta örtüyü alıp onları da yerine yerleştirdim ☺️ Harçta da bekleyebilir ama 30 dan sonra ben ağırlaşmıştım mesela bide yaz olduğu için ütü çok yorardı beni iyi ki o hafta yapmışım 😂

mimar_anne Benim erken doğum riskimden dolayı 29.haftada başladım minik minik. Şuan 34e geldim hala ufak ufak eklediklerim oluyor. Bakalım yakında zorunlu sezeryanım olacak zaten şükür çantam hazır 😂

Ahuum aaa neden 30 riskin mi var canım sağlıkla gelsin inşallah evet sende başlamakla iyi etmişsin bende çok geç kalmak istemiyorum belli olmuyor bu miniklerin işi