Neslihan37_ Aleynaerayy22 sezeryan kabus olarak gördüm canım ama doğumum şükür nirmal oldu. Bende acayip bir ameliyat fobisi var Allah düşürmesin bir ameliyatlik durumum olsa herhalde psikolojim çok bozulur
Zeynep_Asellll Aleynaerayy22 Gece gördüm, hem doğurmuştum hastanedeydim hemde karnım burnumda yine hamileydim. Bebek tekme atıyordu hatta. Rüyamda bile şaşıp kalmıştım nasıl oluyor diye😅
Aleynaerayy22 Zeynep_Asellll bende doğurduğum halde karnımda tekme hissediyordum hemşireye tekme yiyorum hala neden diyordum 😂
Aylin355 Aleynaerayy22 25 haftalık hamileyim rüyamda doğurup 2.ye hamile kaldığımı gördüm dün gece çok üzüldüm nasıl olur bebeğim yeni doğdu falan diye açıklama yapıyordum doktora rüya olunca öyle bi sevindim ki 😂
Gamzekeser Henüz hamile değilim ama bu gece rüyamda kız çocuğum oluyodu doğumu sonrasını çok net gördüm hala etkisinden çıkamadım çok güzeldi 🥺
Ozlmalbayrak Aleynaerayy22 bende doğruyorum düzenli olarak rüyamda 😀😀 ikiz oğlan bekliyorum ama hep biri kız olarak doğuyor emziriyorum ağzından sütü akıyor yavrularımın huzurlu bir şekilde uyanıyorum
Asyaninannesi58 Aleynaerayy22 neredeyse her gün🤦🏼♀️ Erken doğum riskim var 22. Haftadan beri. 29+4 üz her gece suyum mu geldi diye korkudan sıçrayıp duruyorum sürekli rüyamda doğuruyorum. Psikolojim bozuldu 🤦🏼♀️