Aleynaerayy22 2 gündür rüyamda hep doğum yapıyorum oğlumu görünce seviniyorum sözde kontrole gitmişim ama doğuma almışlar 😂
Leylazerr Aleynaerayy22 ay bende çatı muayenesine gidiyordum biri afedersn elini sokuyordu yok daha erken diyordu uyandm korktm😅😅😅 çok saçma bi rüya demi
suscarparimm Aleynaerayy22 Hala rüyanın içinde olabilirim 11 gündür 😂 doğum yaptım ama buda bi rüya olabilir
laviniia0 Aleynaerayy22 Bende rüyamda sezeryanla doğum yaptığımı gördüm hatta kalkıp kendime bakıyordum kadın dikiş yapmadan önce iç organlarım bile görünüyordu Hamilelikte öyle enteresan rüyalar görülebiliyor sanırım 😄
emirtosveannesi Aleynaerayy22 ay bende sık sık doguruyorum oğlumu hatta seviyorum öpüyorum bile o duyguyu yaşıyorum resmen 😭
Dorukkusumm Ay ben, 2 gün önce doğurmuşum emziriyordum bile.. Hatta doymuyor mu acaba bu cocuk ya da doyuyor mu diye düşünürken uyandım 😀😀
Mommyustn Ben de geçen gece annemle yengemin beni evde doğurttuğunu görmüştüm evde de bir yandan misafir ağırlıyorlarmış😅 ve henüz cinsiyeti tam olarak öğrenmedim doktor kız olma ihtimali daha yüksek diye tahmin söylemişti ve kız doğurduğumu gördüm 😍🙊
Aleynaerayy22 Mommyustn kız gördüysen erkek olabilir bende kız gördüm hep simdi oğlumu bekliyorum oyle diyorlar yani 😂
Aleynaerayy22 laviniia0 valla bende normal doğum cok istiyorum sezaryan olmuşum bide karnıma bakıyorum iki tane uzun dikiş var üstünde de kan var 😂
Aleynaerayy22 ikizlerin_annesii bende sonlara doğru hergun görmeye başlarım artık 😂 tek ben değil evdekiler de bazen dogurdugumu görüyor rüyada
Neslihan37_ Aleynaerayy22 hamileliğim biyunca doğum yapıyordum. Kabusum sezeryandi rüyamda birkaç kez sezeryan kabusu hordum. Onun dışında hep sancısız kolayca dogurdugumu gördüm. Öyle de oldu çok şükür
Neslihan37_ Aleynaerayy22 sezeryan kabus olarak gördüm canım ama doğumum şükür nirmal oldu. Bende acayip bir ameliyat fobisi var Allah düşürmesin bir ameliyatlik durumum olsa herhalde psikolojim çok bozulur