Mcolci emirtosveannesi evet doktorlar ve hemşireler için bizde çikolata alacağız. Ama mevlüte kadar kimseye hiçbişey yok😡😡
Aysglkrtl Ben bu magneti yapıyorum yavaş yavaş Birde kücük kavanozda pembe mum yapacağım kavanoza da kızımın ismini yazarım. Guzel bir kutuya ikisi tamamdir :)
HeyMommy Caze Eparlak Merhaba teşekkür ederim ☺️ Dağıtmalık için olan süsler. İnstagram @hediyelikleresradan sayfasından. Çikolatalarıda aynı şekilde instagram @çikolatadeposundan ☺️
iroshiko Kanserli çocuklara umut vakfı kaçuv diye geçiyor kısaltması bu derneğe bağış yaptık.Taş magnet çeşitlerinden seçtik yollayacaklar haftaya gelir muhtemelen.Bir de bir arkadaşımıza bebek kurabiyesi yaptıracağız.Şeker hamurundan yapıyor üstünü.
Sule9191 Bende fotoğraf atamadım ayıcıklı mum yaptırıyorum ama bu löseve filan destek olan arkadaşları tebrik ederim çok güzel düşünmüşsünüz ayrıca herkesin fikirleri de harika kendi yapanlarında emeklerine sağlık 🥰🥰🧿🧿
Elifderin34 Sedanuratlan sakineakkus diye kişisel blog sayfası orada bebk odası için güzel kapı süsleri yapımı fln da var :)
Elif927 Sule9191 Korona var gelmesinler aile büyükleri ve işe yarayacak kişiler dışında bebiş çok minik kıyamam 🥹🥹