Sule9191 Selam güzel Anneler ve Anne adayları doğumda dağıtmak için bir hediye yaptırdınız mı ? Ya da yaptırmayı düşünüyor musunuz ? Fotoğraflı olarak paylaşalım birbirimize fikir olsun 💕
Elifderin34 Sule9191 instgram da gördüm marketten hanımeller kurabiyesi alıp şeffaf minik poşetlerin içine koyuyordu kurdele ile ağzını bağlıyordu bir de logo kağıt çıkarttırmış kırtasiyeden hoşgeldin bebek vb. Bir şeyler yazıyordu böyle sade ama güzel bir şey di hoşuma gitmişti
Emily37 Sule9191 ben Ayetel Kürsi yazan magnetler aldım birde çikolata yaptırıcam.Yeterli olur diye düşünüyorum
Azra41 Sule9191 düşünmüyorum suanlik .. ama 40 i çıkınca yaptırabilirim 😊 yada kendimde yapabilirim belli olmaz 🙊
emirtosveannesi Sule9191 gurbette yaşıyorum ailemden kimse yok yanımda ama yinede doğuma 1 ay kala cikolata yaptiricam hastaneye götürür orda dağıtırız biraz doktorlara hemşirelere diğer odadakilere mevlut yapmayı düşünüyorum 40 onda kalanını ve magnetleri de orda dağıtırım diye düşündüm
Mcolci emirtosveannesi evet doktorlar ve hemşireler için bizde çikolata alacağız. Ama mevlüte kadar kimseye hiçbişey yok😡😡
HeyMommy Caze Eparlak Merhaba teşekkür ederim ☺️ Dağıtmalık için olan süsler. İnstagram @hediyelikleresradan sayfasından. Çikolatalarıda aynı şekilde instagram @çikolatadeposundan ☺️
Elifderin34 Sedanuratlan sakineakkus diye kişisel blog sayfası orada bebk odası için güzel kapı süsleri yapımı fln da var :)
Ebruska12 Makrome anahtarlık yaptıracam Instagram’da decordesigntr diye bir sayfa var hem çok güzel yapıyor hem de diğer sayfalara göre uygun aklınızda olsun kızlar 😍😍
Mcolci cansualisa bende hiçbişi🤨 hamilelik sürecimde eşimden başka kimseden destek görmedim . Kimseye hiç bişey dağıtmayacağım bomboş gelip gitsinler geleceklerse🤓😏🙄🙃
Hilal3425 Sukulent yaptıracağım çiçekler ve bebekler sevgiyle büyür sevgiyle büyütmeniz için simaydan size armağan diye yazacağım
misirveannesi Ben ilkinde yaptırdım çoğu elimizde kaldı biz yedik o yüzden 2. Sinde LÖSEV dükkandan çikolata alıcam. Hem yavrum için hayır olur hem de ağzımız tatlanır 💜 Süs püs değil de bağış olsun derseniz tavsiye ederim