Begumd -beyhanali benim hep düşük beni rahatsız etmiyor bazı insanlar düşük tansiyonlu oluyor. Yüksek olması sıkıntı 8-4 olduğunu bilirim. Bir problem olmuyor yani
Tinasu Dln_elmas çok yüksek tahlillerine bakıldı dimi canım.benim normalde 10- 6 falandır bi ara 12 -7 oldu doktor 14 ten sonrası tehlikeli demişti idrarda protein jaçağı varmı ona bakılması gerektiğini söylemişlerdi
Dln_elmas Ormanmeyvelii Sürekli tansiyon aleti ile ölçuyorum kendimi kötü hissedince ilac var kullanıyorum limonlu su ile dengeliyorum suanlik iyi gidiyo 34 haftalık olduk bakalım..
heyzil06 Benim 9-6 falandı ilk aylar sonra 10-6 olmaya başladı şu an 30 haftalık 11-6ydı en son baktırdığımda
kuzeymomsss Ozgex bünyen kaldırmıyor demek. Benim devamlı öyle bir sorun yaşamadım. Bir gün 12ye çıktı acile gittim hemen yatırdılar serum vs takılmıştı bana da
Dln_elmas Tinasu idrar tahlili yaptım çok şükür bişi çıkmadı takipteyim yüksek çıkınca ilaç kullanıyorum dengelemek için limonlu su içiyorum şimdilik iyi gidiyo bakalım sağlıkla bebeklerimizi kucağımiza almamız dileğiyle..🙏
Melekk_k -beyhanali genel olarak 9 a 6 doktor çok iyi diyor her ölçtüğünde gebelikte yüksek olması sıkıntıymış çünkü
esmaozdemir76 -beyhanali normal bı gunumdeyse 13 lerde gezer eğer sinirliysem ya da uzgunsem 16-17lere çıkar sizinki biraz düşük ama çok değil
Papatyarslan -beyhanali 8-5 8-4 genelde başım çok ağrıyor tansiyonum düşünce bende çok fazla tuz tüketiyorum dengelemek için 4 aylık bebişim şimdilik iyiyim ödemim falan yok ama ilerde nasıl olurum bilmem
2022Mom2022 -beyhanali bir ay sürdü benim 9/5 8/5lerde hep full yattım Allah bi daha yaşatmasın ama şükür geçti
EzgiEren1 2022Mom2022 sürekli baş dönmesi mi oldu sizde de ? Yatarken iyiyim ama ayağa kalktığımda toplayamıyorum kendimi . 9-⅝-5 oluyor tansiyonum genelde benim de
Dilara556 -beyhanali bende de hep öyle 9/6 -9/5 düşük ama gebelik itibari ile normalmiş öyle dedi doktorum