ardengunes Gulsahozge 34+4 🙋 olmaz mı günde 3 - 4 kez falan 😊çok iyi bi şeymiş ama nefes egzersizi yaparken sıvıyı yutuyormus bu yuzden oluyormuş sanırım 😊😊😊
Cbella Sevilay3298 evet benimkide çok hıçkırıyor dediğin gibi canım haftasıda baya önde doktorumda bana aynısını söyledi hıçkırması akciğer gelişiminin iyi olduğunu gösteriyormuş 😊
ZeyooZ Gulsahozge kuzum hık hık günde 1-2 kez ☺️ Sağlıklı bişeymiş emme ve yutkunma fonksiyonlarının iyi olduğunu gösterirmiş
Duyguuuu Gulsahozge bu uzulcek birsey degil tatlim aksine bebeginin saglikli oldugunu gosterir çünkü disarisi icin nefes egzersizleri yapiyor. Yaparkende amniyo sivisi yutuyor
Gulsahozge Gamze612 kafanın büyük olması genetik bir faktörmüş anne baba boyu uzun olursa olabiliyormuş .bizede öyle dedi doktor ee sizler uzunsunuz normal dedi
Gamze612 EzgiDilekAta ben doktoruma dedim hep ayni yerden hickiriyo diye, senin kziin sirti var orda ondan hickiriklari orda hissediyorsundur dedi ama hickirik diye birsry yok demedi
Kbrmrt Gulsahozge Öyle mi dedi hiç duymamıştım bunu. Benim bebeğimin kafası 2.5 hafta önde. Ben orta boyluyum eşim uzun boylu. Eşimde iri doğmuş.
Kbrmrt Sbl25 Nasık yani? Benim bebeğim kız ama günde 3-4 sefer 5 dk ya yakın hıçkırıyor. Hıçkıran bebekler erken mi doğuyormuş?
Sbl25 Kbrmrt erken doguyor demedi doktorum sadece tam 40 haftayı beklemeyebilir dedi ama sıkıntı yok elhamdülillah bizde şuan 33 teyiz
Sevilay3298 Sbl25 Aynen bebeğim erkek 😇 benim farklı sıkıntılarım vardı gebeliğin en başından itibaren erken doğmasına sebebiyet veren umarım hepinizin bebişi zamanında gelir 🤲🏻 😊