Canım annesi rahim kanseri halası meme kanseri olan biriyim. Öncelikle Rabbim Şafi ismi ile şifa versin hemen iyi olsun hiç yaşamamışa dönsün ağrısı sızısı olmasın inşallah. 2015 senesinde halama 34 yaşında koyuldu sol göğüs koltuk altına kadar alındı ancak durumu şuan çok iyi maşallah tedavi yıpratıyor tabiki ben üniversiteyi bıraktım annem için. Ama halamın ki yayılmış mesela bir komşumuz vardı onun sadece kemoterapi ile radyoterapi alıp küçültüp minik bir kesikle tümörü aldılar yani göğüsler duruyordu. Öncelikle çok moral isteyen bir hastalık sürekli İnşirah suresi okurdum ben anneme. 2017 de 150 kişilik üniversite sınıfında bir msjla öğrendim ben. Ağlaya ağlaya otobüs aradım gece yarısı geldim ankaraya. Anneme rahim kanseri 2.evre dediler ama acilde doktor annenizi alıp gidin yapılacak birşey kalmamış son zamanlarını güzel yaşasın dedi. Kemoterapi brakiterapi radyoterapi gördü 6 ay. Bunlar dişi huylu tümör ve küçültüp bıraktılar. Kalın bağırsağı dışarda yaşıyor şuan annem idrar kesesi yapay böbreğinde stent var 39 yaşında kanserdi şuan 45 yaşında. Covit e yakalandı köyde mezar bile kazdılar anneme, 16 amaliyat oldu. Sonuç ne biliyor musun şuan evde torunu olacak diye seviniyor yürüyor yemek yiyor. O gün doktor gece bize alın götürün deyince “Allahım dedim derdi verende sensin alanda. Hiç şüphesiz senden başka yalvaracağım kapısına gideceğim kimsem yok her şerrinde bir hayır her hayrında bir şer vardır verirsen sen verirsin sen vermezsen kim verebilir”. Ama nasıl ağlıyorum. 3 ay yoğun bakımda yattı annem, bağırsakları açıkta bekletildi dikiş atılmadan öylece. Herşey moral canım inşallah çok iyi olur annen inan gözlerim doldu ama Allahtan umut kesilmez metanetli ol bol bol dua et ne zaman içiniz sıkılsa İnşirah okuyun