KayraVeAnnesi_06 1prensannesi__ Ezogelin çorbası Fırında kaşarlı püreli tavuk sote Pirinç pilavı Salata
1prensannesi__ Mucizebebek2 Musakka bayılırım yarına fikir olsun banada patlıcanlarm kötü olmaya başlıyordu teşekkür ederim canım afiyet olsun 😊😋
cansualisa 1prensannesi__ tavuk haşlama patates havuçlu kızıma çorbasını yaptım yoğurtluca. Roka salatası yedik bile😂😅
1prensannesi__ cansualisa Afiyet olsun canım benim🥰 Sizin çoktan sofra toplanmış bende daha yeni koydum ocağa temizlik işler anca bitti😄
1prensannesi__ bosyapmaa Ohh afiyet olsun şifa olsun minnoşa🥰 Teşekkür ederim kuzum şuan canım sebzeli mercimek çorbası istedi onu koydum ocağa bitince hemen deniycem mutlaka😁😋
tecrubesizanneadayi12 1prensannesi__ fırında patates tavuk soğan hepsini küp küp yapıp baharatlamayı düşünüyordum fakat evde tavuk yok yalnız başımada dışarı çıkamıyorum mecbur dışarıdan yiyeceğiz😄benimde temizlik bitti
1prensannesi__ tecrubesizanneadayi12 Kolay gelsin canım temizlik olunca arada yemek kaynıyor yaa şahsen benim hiç gözüm almıyor ondan sonra bitik durumda oluyorum ama mecbur işte sürekli dışardan olmuyor😬Kız tavuk olmadığı zaman sade ben patates soğan biber havuç kabak patlıcan bahatralayıp soslayıp atıyorum çok güzel oluyor tavsiye ederim yanında bı pirinç pilavı oh mis😁😋
tecrubesizanneadayi12 1prensannesi__ ah canım eşim o kadar çok yemek seçiyor ki ondan dolayı sadece patates soğan koyabiliyorum sebze yemiyor😬