1prensannesi__ Ayy işler yeni bitti tam oturdum dedim yemek geldi aklıma 🤦🏻♀️ Sizler neler yaptınız bakalım veya yapıcaksnz bizede fikir olsun hanımlar😬 Pratik tarifler verirseniz çok iyi oluur
nilsmomy 1prensannesi__ bugün kaynanamdayim mercimek çorbası, lahana sarması ve pilav yapmış sağolsun doyurdu beni bugün 😂😂❣️
cahillesohbetikestim 1prensannesi__ etli nohut yemeği yaptım yanına pirinç pilavı yapıcam. Pratik deyince aklıma hep makarna geliyor. 😁
1prensannesi__ nilsmomy Ayy en güzeli en sevdiğim hazır yemek senden rahatı yok bugün desene😂😂 Afiyet olsun canım ❤️
1prensannesi__ cahillesohbetikestim Afiyet olsun canım buzlukta hazır nohutum vardı dur bende hemencik yapayım olmadı 😊 Kız makarna dün yaptım 😄
Zumzugukodummuzzingillatirim 1prensannesi__ kuru fasulye pilav salata turşu, birde ufak bir tatlı yaparım yeter
bosyapmaa 1prensannesi__ Burada görmüştüm Cennet çorbası bi arkadaş yazmıştı merak edip yaptım yanına da semiz otu salatası ve makarna 🌸
1prensannesi__ bosyapmaa Afiyet olsun canım 😊Ayy evet o çorbayı bende gördüm ama emin olamadım tadı nasıl peki canım?🥰