323832 Ebruxxx yerinde olsam pihtilasma testlerimi yaptiririm genlerinde bi sorun varsa normal hayatta da kan sulandirici hap kullanman gerekebilir
Ebruxxx 323832 zaten yoğun bakımda tüm testler yapılıyor Ankara’ya kanların yollanıp pıhtılaşma bozukluğuna genetik testlere herşeye bakıyolar testlerimin hepsi temiz genetik en ufak faktörüm yok
323832 Ebruxxx amin canim allah hayirlisi ile nasip etsin sağlıkla sihhatle kucagima alayim 10 yasinda bi kizim daha var allah ona bağışlasın
Esraliiii Ebruxxx bi komsumuz felç oldu kadının Sag tarafı eli agzı hepsi yamuldu resmen hemen tedavi ile düzledi verilmiş sdakanız varmış spinal sezeryan olmuş sapasaglam kadın sakat kalıyordu
Analikonline Ebruxxx sezaryenle de genel uyumak mı iyi acaba ya sen araştırın mi canım ben de ilk gebelikten sonra bel boyun omurga mahvoldu
segah06 Ebruxxx Allah yavrunuza bağışlamış. Çok büyük bir durum atlatmışsınız. Görünce kayıtsız kalamadım yazmak istedim. Rabbim çocuğunuza, ailenize ve sevdiklerinize bağışlasın sizi… 🌸