esraamom 4+1 hamileyim 3 gün oluyo öğreneli ama öğrenmeden öncede böyledi bel ağrım çok var hatta hamile olduğumu düşünmemiştim bile şimdide ağrıyo böyle olan var mı
Nursaygi esraamom İlk zamanlarda öyle oluyor adet olucakmış gibi ağrılar oluyor ama merak etme ilerleyen haftalarda geçiyor. 🥰
Gul1gul esraamom bende 5gun oldu öğreneli 4+0 Şuan bel ağrı felaket ama idare edicez ilk aylar vucud alışana kadar hayırlı olsun bu arada 🥰
EmineSerdar Bende 5+1 hamileyim bnde cuma günü öğrendim benimde bel ve karın ağrım çok oluyor neden oluyor bilmiyorum ilk hamileligim
Nursaygi EmineSerdar Bebek yerleşmeye çalıştığı için oluyor. Sağlık ocağındaki hemşirem böyle ağrılar olabilir çok normal korkucak bişey yok demişti merak etmeyin normal yani o ağrılar. 🥰
EmineSerdar esraamom hm benim ilk olduğu için birşey olunca hemen korkuyorum bebeğime birşey olucak diye
esraamom Nursaygi sağol canım 💕 yani öyle bi ağrıyo ki oturamıyorm yatamıyorum benim doktorumda normal diyo böyle şeylere
EmineSerdar Nursaygi çok teşekkür ederim bilginiz için bir kere boş gebelik geçirdim şimdi de o yüzden korkuyorum rabbim bütün hamilelere hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah içinde banada 😍
esraamom Gul1gul sanada hayırlı olsun canımm💕 sağlıkla kavuşalımm sağlıklı olsunda her ağrıya katlanılıyo☺️
ilknrgl esraamom bende 1 hafta oldu ogreneli 4 haftaligim benmde 2 gündür çok bel ağrım var normal galiba
Yldzkrtas esraamom 4+4 benim de ilk 4 gün öncesine kadar ağrılarım daha fazlaydı şimdi daha iyim geçiyor zamanla bol bol dinlen ağır işler yapma canım
esraamom Yldzkrtas ağır iş yapmıyorm dikkat ediyorum ama otururken bile batıyo belimde sanki bişey var gibi çekiliyo valla
Nursaygi EmineSerdar Benimde ilk gebeliğim düşüktü endişeni çok iyi anlıyorum. 🤍 Ama iyi düşünelim iyi olsun Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.. 🙏🏻 🥰
Naznaz123 7+4 günlük gebeyim dehşet kasık ağrısı çektim şu son 3 gündür çok daha rahatım bel ağrım var ama rahatsız etmiyor mide bulantım hiç olmadı denecek kadar az oldu