trakyalikizce Herkes totem gibi böyle postlar açıyor ben de açayım dediim belki doğururum🤭 bizim oğlanın keyfi yerinde gelmeyi düşünmüyor🙄 bakalım ne zaman gelecekk çok sabırsızlanıyoruz🤍 sizde durumlar nasııll🥰
Cakies trakyalikizce keyfi yerinde cocuuun 😅 38+0 im ben de bugün 2 akşamdır bel ağrısı oluyor ama kasılma mi sancı mi bilemedim 😁 Sezaryen olacağım bu perşembe normale uygun değilim ve bebise gecen carsamba 3500 dediler 😬
Cakies trakyalikizce forumda kızlar doğum başlasın diye bir şeyler açıp yapıyorlardı. Egzersiz vs yapın eklemler izin verdikçe 😇
trakyalikizce Cakies oh maşallaahh🤭 az kalmış sizin hayırlısı ile alın kucağınıza🙏🏻🙏🏻🤍 benim de cumadan beri ağrılarım sancılarım var ama gelen giden yok😅 yarın da çatı muayenem var bakalımm
trakyalikizce snmhsnn ayy gelmek bilmiyor bu bebişler içerisi rahat geliyor ekmek elden su gölden ohh🤭🥰
Mehber trakyalikizce keske buqun qitsemde doqursam artik herqun oyle diyorum bi sanci yokluyo arada ama siddetli olmuyo
snmhsnn trakyalikizce aynen zaten içerde ki bir günü dünyaya geldiği kaç güne bedelmiş bunu duyduktan sonra aslında bekletmesi çok da önemli değil dedim evet sabırsızlanıyoruz ama içimizde son günlerimiz biz istesek de istemesek de doğum tarihleri belli o zaman gelince doğum durmayacak😍 sağlıkla hayırlı günlerde hayırlı doğumlarımız olsun inşallah 🤲☺️
trakyalikizce snmhsnn yaa gerçekten mi ilk defa sizden duydum☺️ aynen öyle onlar geleceği zamanı biliyorlar🥰 amiin inşallaah kolayca ve sağ salim kucağımıza alalım🙏🏻🌸
snmhsnn trakyalikizce inşallah bende çok stres yapıyordum duyunca çok sevindim 😍 sağlıcakla inşallah ☺️
trakyalikizce Mucizebebek2 o kadar çabuk geçiyor kii ben gerçekten ne zaman 9ayı bitirdik şaşkınlık içindeyim🙄