Mariam1 Doğum çantası hazirlyicam kıyafet ikamak istiyorum ama hangi deterjanı kolancam bilemedim bildiğim dalin ama burda çok pahalı başka varmı acaba
annelinkoo Mariam1 eğer masraflı buluyorsan sabun tozu kullan(granül değil o kalıntı bırakır). Hatta bebekler için kaliteli bi sabun alıp kendin ince olacak şekilde rendeleyebilirsin. Yıkamadan önce yetecek kadar alıp sıcak suyla karıstırırsın eritirsin sıvı deterjan gibi olur. Yani ben hiç yapmadım ama aynı şey denemek istersen
Gokceeeee Mariam1 Ben uni baby kullanmıştım sıvı deterjan çocuğumda herhangi alerjiye sebep olmadı onun harici yumuşatıcı falan koymamıştım onlar da alerjiye neden oluyor diye duyduğum için deneyebilirsiniz internet sayfasında ebebek mağazalarında heryerde mevcut fikir olsun 🥰
reyhan12 Mariam1 bende e bebegin kendi markasi olan granul sabun aldim yumusatici da aldim ama kiyafetlerine kullanmicam sadece battaniyelerini yikadim granul sabun ve yumusaticiyla bence gayet guzel kokusu az rahatsiz etmiyor
Neslismom Mariam1 bende abc baby aldım 40 tl ye 1 ay önce e bebekten en uygunu oydu öok pahalanmış deterjanlar ya şok geçirdim ilk çocuğumda uni baby mavi kapak kullanıyodum 5 yıl önce ondan çok memnundum şuan 90 lira filan olmuş ama abc yide beğendim kokusu güzel doğuma 20 gün kadar kaldı artık hangisi uygunsa onu almaya devam ederim aktif kullandıkca 😁
HSena38 Mariam1 ben temiz içerik olsun diye dikkat ettim rahiki mahtum un bebek deterjanı var onu aldım Hepsiburada da ilk alisverise indirim vardı 50 ₺ onunla uyguna geldi öyle alabilirsiniz 😊🌸
miracyusufveberilmoms Mariam1 dalan roxy güzel yıkıyor ilk onunla yıkamıştım oğlumda şimdi yıne onu alırım ama extraa sıvıda alıcam
mimar_anne Canım alırken temiz içerikli olmasına dikkat et dalın uni baby bunlar temiz içerikli değil maalesef benim önerebileceğim green clean, moms green, minoris ben green clean alıcam hepsini en temiz içerikliİ o
Kbra_0134 Bende bu hafta çantamı hazırladım üni baby alırım diyodum ama aşırı artmış fiyatları ABC nin hassas ciltler için olan sıvı deterjanini alıp kullandım çokta hoşuma gitti kokusu çok hafif yumusacok oldu bebegimin kıyafetleri fiyatında gayet uygun
Rabiakaptan Mariam1 minoris,sivene,uni yeni doğan minoris bence çok pahali ya siveno ya da uni alacam ben
byznr34 Mariam1 ben naturalive aldım içeriği temiz helal bebek seti vardı deterjan leke çıkarıcı şampuan pişik kremi ve ıslak mendil indirimdeydi oğlumda da kullanmıştım memnun kaldım
balkizinbebegii byznr34 kesinlikle ben de onu alacağım daha önce bebek ürünlerini de yengem kullandı diğer ürünlerinide kullandım bayağı memnundum 🌸
Sedoa_ Mariam1 eyüp sabri tuncer çıkarmış çok beğendim ben doğuma hazırlık sürecinde kullanıyorum daha lekeli kıyafetlerde denemedim ama kokusu çok hoş içeriği de iyi