Brlbby Ayezhanim evet Klomen… Normalde çok seyrek görülüyormuş o yüzden doktorum sana bir daha klomen vermeyelim dedi bana.
Deletedmom_78 Bfduam femerayı beş gün verdi sabah akşam dün bitti o. Bugünde iğneye başladım perieöbeye kadar vurucakmışım zaten o günde muayene var
Aysel_krdg Bfduam canım bana doktorum femara muadili letu verdi adetin 4. Günü başladım 5 gün sabah akşam kullandım adetin 12. Günü kontrole gittim çatlatma iğnesi oldum o gün bu süreçte bol havuç ve avakado tükettim inşallah olur bekliyorum 14. Günü
Bfduam Aysel_krdg inş canım olur🤲 Kaç yunurta, kaç ml di? Benimde bugün 15.günum, 12.günde istenen boyutta değildi.
Lavinia06 Ben bu serüvene ilk kez giricem 1 buçuk yıllık evliyim doktor adet olunca gel dedi takip için ve bu gün adet oldum yarın gidicem doktora ilk denemede tutar mı ve ya tutan var mı
Deletedmom_78 Bfduam yumurta sayımı bilmiyorum adetliyken gittim ilaçlar ağrı yapmadı sadece uykumu alamıyorum belki psikolojik olabilir
Brlbby Bfduam Günde 1 tane alıyorum 4 gün kullanmam gerektiğini söyledi doktorum. İnşallah bir sonrakine çok güzel boyutlara ulaşmış olursunuz siz de 🙏😊
Bfduam Brlbby inş bekleyen herkesle beraber bizimde öyle olur. Büyüsün diye özel yediğin bi şey var mı?
mrvsrcn Brlbby canım bende ilk ay klomen kullandım ve geliştirmedi yumurtaların çok inatçı demisti doktorum klomenle ilk ay 14 mm kaldım bende ikinci ve üçüncü aylarda femara kullandım onunla gelişti yumurtalarım
Ebruu91 Bfduam adetin 3 ya da 4. Günü femaraya başlardım bazen 5 gün bazende 7 gün kullanırdım. Yumurtamda 18 le 20 arasında olunca çarlarma iğnesi vurulurdum. Bir ya da iki yumurta gelişirdi bu arada. Hamile kaldığım ay kaç tane kaç ml gelişti hatırlamıyorum ama😊
Bfduam Ebruu91 kaçıncı günde 18 ile 20 arası olurdu yumurtan hatırlıyor musun? 12.günde 13,5 idi yumurtam.
Bfduam mrvsrcn hatırlıyor musun canım famerayla kaçtı yumurtaların? 12.günde 13,5 ml dedi Dr, çok mu küçük gününe göre?
Brlbby mrvsrcn hımm ben de 21 mm olan da vardı ama endometriyum 5mm di baya inceldi o yüzden kullanmıyorum ama femera işe yarar mı cuma günü öğrenecem 😊Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🙏