aybarsaybuke Bfduam suan hala içiyorum ilacı femera muadilini letrol. Yani içtiğim için ağrım yok dedim. Cok sukur öyle yan etki yapmadı bende Avokadoyy meze tarzı yaparsın yersiniz eşime bile yedirdim :)
Bfduam aybarsaybuke Dr da herkeste yan etki yapmaz dedi. Benim rahim, kasık sancılıydı icerken. Letrol fsmeradan daha mı etkili bilgin var mı? kaç yumurta gördü kaç ml? Avakadoya gelince eşim yemekten soğudum demişti:) Yok arkadaşım damak tadı uymuyor:)
Bfduam aybarsaybuke arkadan alttan yandan flaşla zomlamalar, o an edilen güzel dilekler teste, anladin sen onu:)
Brlbby Bfduam Ben de cuma günü başladım femeraya 4 gün kullan ve haftaya cuma gel dedi bana ama bakalım ne olacak öncesinde klomen kullandırmıştı bana ama endometriyum da incelme yaptı.
Bfduam Brlbby ins bu süreçte hepimizin olumlu olur sonuçları🤲 Sancı yaptı mı famera sende, kaç yumurta gördü kaç ml?
Bfduam Deletedmom_85 ins hayırla başlasın öylede bitsin🤲 Bende perşembe gibi gidicem. 16 sı adetimdi, 28 inde gittim cuma.
aybarsaybuke Bfduam yok kız letrol femera zaten aynı ilac sadece muadili diyr geçiyor aynı yani etken maddesi falan. Sen avakadoyu nasıl yedirdin peki nasıl bi karısım yapmıstın Ben bu ay yumurtama bakmadı geçen ay baktı rahim filmi çektirdi temiz cıktı bu ay adette direk ilaca basladım yani 3.günü Bugun 9.günüm. 12.güne kadar ilaca devam edicem 14.günde doktora gidicem iğne için. İnşallah güzel boyuta gelirde çatlatma iğnesi vurulurum
Brlbby Bfduam amin inşallah 🙏 canım ben adetin ikinci günü gittim 5 yumurta gördü 2 si küçük diğerlerini tam hatırlamıyorum ama cuma günü bakacak yazarım, 3 gündür içiyorum günde bir tane ben de hiç yan etki yapmadı yarın son içişim olacak zaten ilaçsız 21 mm gördüğü de olmuştu ama olmadı tutmadı klomende inşallah bu kez femara ile olur 🤲🏼
Bfduam Brlbby inş canım bu sefer olur🤲 Günde kaç tane verdi? Benim iki. Benim adetin 12.gününde 13,5 ml di, küçük buldu Dr. Inş bi dahaki gidişimde büyümüş olur. Sancı ilacda olmuştu, bünyeyle alakalı.
Bfduam aybarsaybuke sana daha uzun vermiş ilacı, gunde 1 mi? Benim ikiydi. Yok be bacım onu nasıl yersen ye tad feci:)
Brlbby Bfduam Günde 1 tane alıyorum 4 gün kullanmam gerektiğini söyledi doktorum. İnşallah bir sonrakine çok güzel boyutlara ulaşmış olursunuz siz de 🙏😊
aybarsaybuke Bfduam günde 2 içiyorum sabah akşam. Bende ilk yediğimde öyle diyordum hatta kaç tane avakado çöpe atmısımdır ama 2 aydır bağımlısı oldum :)damak zevki işte
Deletedmom_78 Bende ilk salı günü gittim birde bu perşembe gidicemm femera birde folbinolmuydu neydi onu kullandım şimdide gonaş f iğneye başladım bugun 😢😢 bakalımmm ne diyecek