Babykalamar Bu kadar fazla takmayin cok stres olursunuz cunku illa yediginizden bulasmiyor ter ten sperm tukuruk dokunma bu tur seylerdende bulasiyor haslanmis patates cok masum geldi bana :)))
Meliyyke Babykalamar toksoplazma hakkında gram bilginiz yok dediğiniz şeylerden başka virüsler geçebilir ama bu değil😂
busbussss Lilyumfokimum Amin inşallah canım Allah senden de razı olsun hamilelik böyle bir şey insan pimpirik oluyor sürekli acaba diyor, ben de kafama takıyorum bir çok şeyi bu tarz ama bebişlerimiz Allah’a emanet canım Allah korusun inşallah 🥰❤️
Dark Lilyumfokimum iyi pişmiş gıdalarda bakteri kalmaz. En babası 70 derecede ölüyor. Pişerken bunun cokk çok üstüne çıkıyorlar
Kubrakck2222 CansuDRY evet hem de bu sıra çok arttı kendime şaşırıyorum asla bu seviyeye gelmem dediğim haldeyim 🥲
mhndshnm Lilyumfokimum Bende senin gibiydim ya 😁 bir gün bilmeden etli çiğ köfte yemişim ki hayatim boyunca hiç yediğim bir şey degil test yaptırana kadar günlerim zehir olmuştu. Disarda salata yemiyordum vs vs. Ama şöyle düşün normal hayatımızda hiç dikkat etmemişiz ama yine de toxoplazma negatif çıkıyor. Dikkat ediyorsun bir de olmazsın merak etme
Lilyumfokimum mhndshnm ay ben aynen ben :) zaman geçmek bilmiyor benimde başıma gelmişti hamile olduğumu bile bilmiyodum ama bekliyodum test verene kadar ne hale geldim :) Doğru söylüyorsun canım Allah korusun.
Lilyumfokimum CansuDRY bende çok iyiye gitmiyorum hiç iyi yerlere gitmiyorum gerçekten kurtulamayacakmıyız bu işten biz?
Mommyy0708 Lilyumfokimum ben et doğrarken sebze vs çıplak elle doğruyorum korkumu yenmek için. Yoksa kafayı yerdim. Hem toksoplazma olcak diye bi şey yok her sebzede ette patateste var mı sanki. 😏