Sumeyye_topal Annecik3535 evlendiğim ilk günden beri çok istiyordum picosum umutsuzdum ama 8 ay sonra nasip oldu çok şükür vakti saati o zamanmış rabbim herkeze tattırsın insaAllah ❤️🩹
Annecik3535 Sumeyye_topal bende evlendiğimden beri istiyorum ama nasip dediğin gibi gerçi üşenmedim tüm yorumları okudum rabbim hepinizisin çocuğunu size bağışlasın analı babalı büyüt inşallah da işte herkes 3 5 7 diyince bende mi sıkıntı acaba dedim ama dediğin gibi ya nasip😕
Mrv- 6 yıl sonra hamile kaldım, istemiyorduk, korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra hamile kaldım, şimdi 31+5‘teyiz.
Dilaracngzz Annecik3535 3 aydır evliyim 7 haftalık hamileyim aslında biz istemiyorduk Ama çevre baskısı korkuttu biraz bizi
Didemesut Annecik3535 bence 1 sene eşler çocuk düşğnmemeli bir birlerini tanımalı gezmeli yemeli içmeli. Biz 3 yıl düşünmedik kamp yaptık başbaşa tatile gittik tekne turu başbaşa film seyrettik yani önce birbirimize doyduk 🥰🌼❤️
Sinemkocak Annecik3535 tam 17 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Bebegimiz olmasını istedik ve 2.ayda verdi Rabbim aratmadan ve bekletmeden çok şükür 🥰
Summerwine Annecik3535 2 yıl korunduk bırakınca hamile kaldım ☺️2 yılda hem evliliğimiz oturdu hem beraber gezdik çok iyi oldu.Allah isteyen herkese nasip etsin.İnsallah 3.yildonumumuzde o da bizle olacak 😍
Mamacita1 Summerwine Bizimde öyle olacak inşallah Allah’ım nasip ederse 3. Yıldönümümüzde 3 kişi olacağız 🥰🫶🏻🌸