Buse-ozdmr Annecik3535 evlendık 1 ay sonra hamile kaldım direk😂 korunmadık ama düğünümden 2 gün sonra regl oldum diğer ay olmadım 😍😂
Seymapple 9 sene sonra hamile kaldım. 9 sene hiç istemedik. İstedikten sonraki 3. Ayda rabbim nasip etti çok şükür. Şimdi 25 haftalığız
gizemkarla Annecik3535 bosverın daha cok yenı :) biz isteyerek 5 sene sonra karar verdik suan 36 haftalık hamileyim ve asla daha once kalsaydım demıyorum cunku herseyı yasadık gezdık eglendık gitmedıgımız yer kalmadı aklımızda bısey kalmadı
Dark Annecik3535 1.5 yıl sonra. Çok yenisiniz acele etmeyin, şoyle bir seneniz dolsun gezin tozun, evlilik otursun. Zamanla olur herşey
Sevdaeslem TugceAbdullah bende ayni şekilde 6 aylık evliyim 6 aylık ta hamileyim evlenir evlenmez hamile kaldım. Düğünden önce ne adet gördüysem o ondan sonra görmedim direk hamile kaldim
TugceAbdullah Sevdaeslem Kına günü adet oldum daha olamadım hamile kaldım sağlıkla kucağımıza alalım🥰
karansmomm kızlar kesinlikle bebeğinizi kendinize engel olarak görmeyin. Çocuğunuzla birlikte gezip tozabilirsiniz . Ben 2 aylık evliyim şu an hamileyim ve tatilimi engelleyecek bi durumum yok 🌸
beloved-wife Evlendikten iki ay sonra hamile olduğumu öğrendik hiç korunma falan olmadı çokta istiyorduk 😀🥰❤️🫶🏻
Mamacita1 Annecik3535 2. Yılımızda hamile kaldım ve tam zamanı olduğunu düşünüyoruz çünkü öncesinde evliliğimizi doyasıya 2 kişi yaşayıp gezmek istedik ve her şey Allah’a şükür istediğimiz gibi oldu 🫶🏻🌸 Hiç acele etmeyin çünkü bir daha 2 kişilik hayatınız olmayacak evliliğin tadını çıkarın 🌸💖
gulsimacicek_11 Annecik3535 3.ayımızda bugünde evlilik yıl dönümümüz ❤️ bebisimizde bugün yarın dogar gibi hissediyorum
TeoMom Annecik3535 Ben tam evliliğimin 7. Yılında bebeğimi kucağıma almış olacağım 30 olana kadar hiç düşünmedik gerçekten kendimi hiç hazır hissetmiyordum isteyince de şükür beklemeden hemen hamile kaldım