Eldgrn adennlilith1 23+4 olucaz kızçemle şükür herşey yolunda gidiyor 🥰 arada aşağıya vuruyor bizim kız canımı acıtıyor ama şükür buna da diyip geçmesini bekliyorum ♥️🥰
adennlilith1 Eldgrn bende 25+6 ve artık tekmeleri beni uyandırıyor rahim ağrısı felan çekiyorum o alttan vurma felan malesef bende de var 🥲😅 bu arada benim de kız ❤️
Hamideersin adennlilith1 benimki abisine benzerse Ocak ortasında doğar büyük oğlum 38+1 de doğmuştu inşallah minik prens de abisi gibi doğar 40 hafta çok uzun geliyor bana ya şimdiden zorlanmaya başladım uyurken vs
Eldgrn adennlilith1 maşallah canım artık istesek de istemesek de kendilerini belli ediyor minnaklar şükür valla 🥰🥰
adennlilith1 Oznr01 bu konuyla alakalı çok bir bilgiye sahip değilim o yüzden yorum yapamıyorum ama tek bildiğim normal doğum yapılamadığı bir ilacı herhangi bir tedavisi var mı yoksa sadece yatmanız mı gerekiyor
Oznr01 adennlilith1 evet doktorum da sezaryen olabilir dedi ilaç falan vermedi sadece dikkat ediyorum ben yine de herşeyin hayırlısı ☺️
rizelipek 24+6 nomalde 10 şubat ama sezaryen olcak herhalde ocak 25 falan alınır bekliyoruz bakalım güzel gidiyor çok şükür