Aleynaurken NM_mom aslında normal artık günü yaklaşıyor ama biz bilmediğimiz için sanırım panik yapıyoruz çünkü doğum sancısı geldiğinde anlarsınız diyorlar ama
UlviyyeElvin Kizlar 37+4 olduk bizde ayni durumlar bendede var bunlar doğumun nişanelerimi?? Birde nişan geldi diyorsunuz o nasil bir şey bende ilki sezeryan oldu şimdi 1i tarihine yine sezeryanimiz var korkuyorum o zamani beklemez diye boyle sancilarla doğum olurmu
Aleynaurken UlviyyeElvin bildiğim kadarıyla nişan kişiden kişiye göre değişen ama genelde sümüksü kahverengi yada pembemsi akıntı tarzı kanama. Bu nişan geldikten hemen sonra doğum olmayabilirmis 1 hafta sonra olan bile varmis. Bununla doğum olur mu bilmiyorum ama
Balim25 NM_mom Aynısı bende de oluyor canım 37+0 olduk 🥰 Dr kanama sancı suyun heran gelebilir hazırlıklı ol dedi bekliyoruz bakalım ne zamn gelecek minik paşam🥰🥲
UlviyyeElvin Aleynaurken çok endişeleniyorum korkuyorumda 38 hafta tamamina gun aldik uykularim kacdi resmen
Aleynaurken NM_mom inşallah 🙏 devlete mi gidiyorusnuz özele mi ? Benim özelde ki doktorum çatı dar 38 de alalım dedi ama pek guvenemedim pazartesi takipli olduğum devletteki doktora gidicem bı de sizin doğum şekliniz belli mi ?
NM_mom Özel hastaneye gidiyorum. Geçen hafta ki kontrolümde suyumun azaldığını, plasentamın bozulmaya başladığını söylemişti. Çarşamba günü de nst de düzensiz sancım çıktı. Bu hafta çatı muayenesi yapıcak henüz yapmadı, normal doğum istiyorum kısmetse 🥺
Aleynaurken NM_mom bende normal istiyorum tehlikeli bi durum yoksa. İnşallah sağ salim alırız kucağımıza 🙏