Denizahsen Nerminece98 adetleriniz düzenliyse bence bi an önce yapın ❤️ Benimde adet günüm 27 siydi adet günümde yaptım şu an hamileyim ❤️ Darısı başınıza inşallah
Seval75 Nerminece98 Bence yapın benim adet günüm gecikmeden öğrenmiştim silik çizgi ile inşallah sizde görürsünüz 🌸🥰
aydinaleyna61 Nerminece98 benimde 25 ekimdi adetten 2 gün gecikince evde test yaptım pozitif çıktı kan verdim ondada çıktı şuan hamileyim çok şükür
Nerminece98 Denizahsen o zaman test yapayım 🥰ama hayal kırıklığına ugrucam diye çok korkuyorum 2 senelik evliyim daha önce kimyalsal gebelik geçirdim yine öyle olucak diye korkuyorum 🤔 İnşallah bu sefer olur 🥰🥰
Denizahsen Denizahsen inşallah gönlünüzce olur benim daha önce 1 kaybım vardı 4 aydır deniyorduk bu ay tuttu şükürler olsun ki❤️ Sizde hemen test yapın ya da kan verin
Nerminece98 en_guzel_emanetlerim henüz yapmadım daha hafta sonu diye ama yarın alıp yapicam İnşallah güzel haber alırım 🥰
Nerminece98 Seval75 inşallah canım daha yapmadım ama yarın alıp yapicam İnşallah güzel haber alırım bende 🥰
en_guzel_emanetlerim Nerminece98 inşallah inşallah bende kesin hamileyim beta 115 çıktı dün darısı başına 🥰
Derya4152 merhaba arkadaşlar bende 4 ay önce düşük yaşadım 2 aydır korunmuyoruz 28 günde bir adet oluyorum son adet tarihim 29 eylül ama hala adet olmadım acaba test yapsam mı bu arada 2.çocuga niyetliyiz.sizce test yapsam mı yoksa erken mi
Denizahsen Derya4152 Yap canım son adet tarihlerimiz aynı seninle normalde ayın 27 sinde olman gerekiyordu bak 4 gün geçmiş üstünden ben hamileyim darısı senin başına inşallah