Esma-99 ozgeee42 benimki daha silikti 2. Testimdi gördüğüm gibi hamileyim demeye başladım 😀😀 beta verdiğimdede 57 gelmişti
ozgeee42 ozgeee42 ayy adet biteli demişim burda çok pardon adet olalı 12 13 gün oldu adet biteli 1 hafta
ozgeee42 Esma-99 inşallah ya erken testte pozitif olsaydı sadece bu kadar ihtimal vermezdim çünkü yanıltabiliyor ama 2 tane de kaset yaptım onlarda da çizgi var :)
Esma-99 ozgeee42 vala ben hiç kaset yapmadım direk erken gebelikte çıktı çizgi 😀😀 aynı belirtiler vardı göğüs şişkinliği kasık batması
ayseninbeybisi07 ozgeee42 ya bariz belli ama hamilesin tebrik ederim inşallah sağlıklı bir gebelik olur 😊
ayseninbeybisi07 ozgeee42 normalde duphaston gittikten 2 3 gün sonda israr da çıkıyor kan ver bence hemen olursa eğer çıkmıştır zaten çoktan belli olur ben kullandım adetime 2 gün kala öğrenmiştim
ozgeee42 ayseninbeybisi07 ay bilemedim kanda tam çıkmadı ama akşam yine test yaptım yine pozitif ikiside toplam 6 test 6 sıda pozitif köyde oturuyoruz buradaki hastanede mi var bir şey anlamadım kendi doktorum laboratuvar hatası gibi gözüküyor dedi
ozgeee42 ayseninbeybisi07 https://resimyukle.io/r/X8HImOQanv yeni testim doktorum başka hastaneye git yada 3 gün sonra yine ver dedi
ayseninbeybisi07 ozgeee42 yok kuzum hele kaset te çıkmış kesin yani kesin dış gebelik olmadığı sürece inşallah hamilesinde merak etme kan verdin mi sen Şehirdeki bir hastanede ver ya da özelde genelde kesin oluyor muayene olmasan da kesin bir kandan baktır
Merveeeeeee97 ozgeee42 banada aynısı oldu bende adet olmuştum olmadı zannettim sonra ikinci ay duphastona devam ettim 2. Ay gelmedi adetim doktora felen gittiğimde 1 hafta daha büyük olduğunu söyledi yani bende hamileyken adet olmuşum 😅
ozgeee42 Merveeeeeee97 hadi yaa allah bağışlasın benim az önce kahverengi bi akıntı gibi bir şey oldu
cimcimemmmm ozgeee42 hadi gözünaydin canim. Saglikla getir insalah . 8lk haftalar cok onemli dikkat et kendine ağır is yapma mümkün olduğunca dinlen