duu ozgeee42 ben ara kanama yaşadığımda kanamam dursun diye vermişti bu ilacı ve ilaç bitince 2 gün sonrasında normal adetimi olmuştum günüde gelmişti zatenn
Merveeeeeee97 ozgeee42 banada aynısı oldu bende adet olmuştum olmadı zannettim sonra ikinci ay duphastona devam ettim 2. Ay gelmedi adetim doktora felen gittiğimde 1 hafta daha büyük olduğunu söyledi yani bende hamileyken adet olmuşum 😅
ozgeee42 Deletedmom_85 bilmiyorum valla adet biteli 13 gün oldu acayip göğüs ağrım başladı ve akıntı test yaptım pozitif
cimcimemmmm ozgeee42 ay nasil oluyor kiz acaba akinto şeklinde mi yoksa normal adet gördüğünüz gibi mi
ozgeee42 ozgeee42 ayy adet biteli demişim burda çok pardon adet olalı 12 13 gün oldu adet biteli 1 hafta
ozgeee42 cimcimemmmm normal akıntı benim normalde sadece adetten 1 hafta önce olur göğüs ağrımda beyaz akıntımda ama bu sefer garip şekilde göğüs ağrım ve akıntım başladı olamaz dedim ama yine de test yaptım 3 üde pozitif kan verdim şimdi
Deletedmom_85 ozgeee42 ya evet canım var gibi çizgi net. Beta verdin mi? Belki yerleşme kanamasıydı? Beklenen adet tarihinde adet oldun sonra 13 gün sonra pozitif mi gördün. Darısı bize olur inşallah 🥲
ozgeee42 Deletedmom_85 evet 28 ekimde adet olmuştum ama o ay klomen tedavisi gördüm adet olunca olmadı herhalde dedim. İşte göğüs ağrım ve akıntım tuhaf gelince test yaptım:) inşallah isteyen herkese nasip etsin
Esma-99 ozgeee42 hadi inşallah betanda yüksek çıkar üstüne görme diye bişey var oda olmuş olabilir çok sevindim darısı isteyen herkese olsun inşallah
ozgeee42 Esma-99 aynen bende direkt hamileyim dedim de teste göre dedim beta da yüksek çıkar umarım 🥰 inşallah darısı herkesin başına
Esma-99 ozgeee42 benimki daha silikti 2. Testimdi gördüğüm gibi hamileyim demeye başladım 😀😀 beta verdiğimdede 57 gelmişti