Denizdnz123 Acısıyla tatlısıyla 9 ayı geride bıraktık 39+3 te dayanamayıp geldi bal kızım çok çektim benim canım biraz tatlıdır kızlar benim için biraz zordu ıkınmamam gereken yerde ıkındım ve yırtılmam fazla oldu dikişim fazla kanamam çok şuan hala sancı çekiyorum normal doğum oldum bu arada ama annelik tabiki de başka Bi duygu kızım yanımda darısı tüm bekleyenlere Rabbim Bi avazda kurtarsın herkesi dualarım sizlerle sormak istediğiniz bişy olursa burdayım
Seda3309 Denizdnz123 merhaba bende 36 Haftalık hamileyim ilk gebeliğim dr büyük ihtimalle normal doğum olur dedi ama çok korkuyorum birde doğum başladığını nasıl anladınız hemen hastaneye gitmek mi gerekiyor
Eboz Seda3309 keşke bende normal dogum olsaydı korkmayın masaj yapın özel bölgenize dogum da faydasını görürsünüz
Denizdnz123 Seda3309 yok ben sancıyı 1 5 gün çektim alttan muayene etmesinler diye geceden başladı gündüz pek sancım yoktu ama nişanım gelmişti gece tekrardan sancılarım arttı 10 dkkda birdi birde büyük tuvaletini yapıyormuşsun gibi Bi his geliyor sancıyla beraber eşimde uyumadı ztn saat 6 gibi hastaneye gittik 8 cm açılmam olmuş biraz daha sancı çektim 10 cm olunca doğuma aldılar
Denizdnz123 Eboz bu konuyada katılıyorum normal doğumda Bi kaç gün ağrı çekeceksin ama sezeryanda Bi enfeksiyon kaptığın zaman çok sıkıntı benim annem 16 sene oldu hala ağrısını çekiyor sezeryanın
Adenssmom Denizdnz123 hayırlı olsun Allah anali babalı büyütsün 😊 bi kaç gündür sancılarınız olduğunu yazmışsınız bende de var ama gelen giden yok siz nasıl anladınız doğum sancısı olduğunu?
Denizdnz123 Adenssmom evet geceden başlamıştı sancılarım ertesi gün hafif sancılardı sonra öğleye doğru nişanım geldi daha sonra sancıyla beraber büyük tuvaletini yapma isteği geliyor aslında sen öyle sanıyorsun ben biraz daha beklicektim saat 5 30 gibiydi ama artık dayanılarak gibi değildi bide o tuvalet yapma isteği zorladıkça kan geldi hastaneye gittik 8 cm açılmam olmuştu
Adenssmom Denizdnz123 iyi evde çekmişsiniz sancınızı darısı bize inşallah 🙂 hayırlı olsun tekrar sağlıkla büyüsün
snmhsnn Denizdnz123 maşallah hayırlı olsun çok sevindim 😍 benimde dün akşam karında sertleşmelerim başladı bütün karnım semsert olup bırakıyor kendini bugün sabah kalktığımda öğlene kadar regl sancısı ve sertleşmeler devam etti öğlen kesildi şimdi iki saattir yine başladı ama o kdar hafif ki konduramıyorum siz 8cm olana kadar farketmediniz mi kanama falan olmamış mıydı öncesinde ? Benim nişanım beş gün önce gelmişti ama sarı sümüksü bir şey sabah da aynı şekilde yoğun bir şekilde sümüksü sarı akıntım geldi bende beklemedeyim doğuma hazırlık süreci başladı gibi geliyor bana da
Denizdnz123 Suyum gelmedi doktorlar halletti kişiden kişiye değişiyor ztn bu belirtiler muhtemelen herkeste aynı olan şey büyük tuvalet yapma isteği bebekten dolayı oluyormuş zaten
Denizdnz123 snmhsnn benim nişanım da geldi kahverengi pembemsi bişydi sancılarım ek olarak büyük tuvaletim geliyormuş gibi oldu gecesindede sancılarım iyice sıkılayınca gittim
Denizdnz123 snmhsnn ben 8 cm olmasını fark etmedim şöyle gündüzden nişanım gelmişti ama sancılarım hafifti gece arttı sancılarım bide dediğim gibi büyük tuvalet isteği ağır bastı kendimi zorladığım içinde kan geldi daha fazla dayanamayıp gittim
FredericChopin Denizdnz123 Allah yavrunuza sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah, hayırlı olsun. 🍀 Doğumu kolaylaştırsın diye herhangi bir şey yapmış mıydınız? Bir de devlette doğurmuşsunuz, benim de devlette olacak. İlk çatı muayenesini ne zaman yaptılar?
Denizdnz123 FredericChopin ben hiç çatı muayenesi olmadım ben zatn köyde yaşıyorum sürekli tempolu Bi günüm oluyor yürüyüş ztn önemli biliyorsunuz bide hurma yedim nar yedim
snmhsnn Denizdnz123 anladım teşekkürler benim doğum da bu kadar güzel geçer inşallah ☺️ Benimde akşamsan beri bebek kendimi sertleştirip duruyor anlamlandıramıyorum doktora gidip gitmemek de kararsızım yani doğum olacağından değil de yani sürekli olması da bu sertleşmenin normal mi acaba