Selam kızlar 🌸
Ben ne zaman doğuracağım nasıl olacak bi şey olmadan dünyaya gelecek mi derken doğumum gerçekleşti ve pozitif ötesi gerçekleşti 🥰
Tek yumurta ikizlerimle hamileliğim de zorlu zamanlar yaşadık 12. Haftaya kadar düşük tehlikemiz vardı yatarak geçti hep tam her şey bitti rahat bi hamilelik yaşayacağım derken bu sefer 20. Hafta da ikizden ikize kan çalma beslenme sendromu oldu. Bebeklerimden biri diğerini besliyor beslerken kendi gelişimi geri kalıyordu. Çapaya sevk edilip operasyon geçirdim 3 ayda öyle stresli süreç devam etti ve şanslı annelerdendim 2 evladımda sorun olmadı. 28 haftadan itibaren nst girmeye başladım erken doğum riski nedeniyle. Doğum yaklaşıyordu ve ben hem özel hem de devlet takipliydim. 7. Ayda özelde ki doktorum devlette doğum yapmamı söyledi ve bizi bildiğiniz üstü kapalı kovdu şok geçirmiştim ve ben hiç
Devlette doğum yapmak istemiyordum konuştuğumuz herkes devlette doğumu kötlüyordu. doğuma haftalar kala doktorsuz kaldım ve devlette devam ettim. Ve doğum gününe geldim 35+2 de 24 Eylül akşamı çok değişik şekilde sancım vardı gece boyu o sancıyı çektim Parol içtim sabahı bekleyelim dedim eşime. Sabah oldu sancılarım hala aynıydı ama eşime belli etmedim tedirgin olmasın. Ve ben o gün akşama kadar 2 cemiyete katıldım dönüşü acile gidip nst çekilelim dedim ve eşim hastane önünde ne yani şimdi doğum olursa tüm gün gezdin ve yürüyerek doğuma mı gelmiş olacaksın dedi 😂 ve öyle de oldu 😬
Acilde kontrol ve nst sonucu doğumun başladığını söylediler. Ve süreç başladı ameliyat ekibi o kadar tatlı o kadar nazik o kadar ilgili çıktı ki şoklar içinde kaldım. Kendimi özel hastane de zannettim ilgi ve temizlikten dolayı
Eşimle defalarca görüştürdüler. 3 kere alttan muayene edildim ve en sonunda sancılarım zirve yapınca doğuma gidiyoruz dediler ve gerçekten inanılmaz duygu dolu anlardı. Doğumhaneye gitmeden sonda takıldı. Ve doktor eşinle görüştüreyim mi heyecanın azalsın dedi ve görüştüm. Doğumhaneye gittik ekip şahane herkes gülüyor saatinin gecenin 11i tüm adımları bana anlattılar stres yapma dediler. Spiral iğne asla acımadı süreç çok rahat geçti zaten daha sedyeye yatırılırken uyuşma başladı . Ve bebeklerimden birisi 23:34 diğeri 23:35de dünyaya geldi hemen yanıma getirdiler. Sezaryen korkulacak bir şey değilmiş o an anladım. Dikişlerim yapıştırma oldu 1 hafta sonunda tam randımanlı toparladım. Şanslıydım ameliyat ekibi şahane çıktı. Bebeklerimin resimleri doktor çekip hemen aileme göstermiş bilgi vermiş hepsi iyi merak etmeyin diye. 2 gün hastane de kaldım. Çok rahat kalktım yürüdüm bebeklerim gayet iyiydi sarılıkta sınır olduğu için 2 gün mavi ışığa soktular. Şimdi 34 günlük olduk her şey harika gidiyor. Bu kadar uzun anlattım korkan hamileler okuyup rahatlasın diye. 🌸🌸 rabbim isteyen herkese bu duyguları yaşatsın. Merak ettiğiniz şeyleri cevaplamaya hazırım 🥰🌸