aydinaleyna61 Guldenylmz ilk gebeliğimde 8 haftalıkken mide bulantılarıyla öğrenmiştim ama böyle ağrı yaşamamıştım her gebelik farklı demekki
en_guzel_emanetlerim esmerella37 dün çok hastaydım antibiyotik ilaç kullanacaktim diye eşim ne olur ne olmaz diyerek test yaptırdı adete 4 yada 6 gün vardı testim silik çıktı erken testlerdendi dün kasiklarda ağrı başladı bugünde tam kalçalarımın üst tarafı boylu boyunca yatay bi çizgi gibi bel ağrısı yaşıyorum bugün itibariyle 3 yada 5 gün var adet tarihime ha birde surekli uyumak istiyorum ama mumkun degil 17 aylik bir kizim daha var
kocisininprensesi esmerella37 evde kaset test ile yapsanız bile muhtemelen görünür. Bende de aynı şekildeydi heleki ilk kızımda, kasık ağrısı ve şişkinlik ozellikle
en_guzel_emanetlerim esmerella37 sanırım hamileyim pazartesi kan vericem inşallah 3 4 aydır deniyoruz zaten
kocisininprensesi esmerella37 belki geç döllenmedir 🤗 bi erken gebelik testi ya da kan testi bence varsa çıkar gibi☺️
esmerella37 en_guzel_emanetlerim anladımm hayırlısı olsun cnm bakalım saglıcakla alırsın inşallah kucagına
Zehrakomut Canım şuan aynı durumu bende yaşıyorum oldum olucam dedim ama olmadım normalde benim her ay adetime 2 yada 3 gün kala hep öne atıyor ama hala olmadım bekliyorum biraz daha şuan hala ağrı çekiyorum inşallah vardır