esmerella37 Sabahları regl agrısı cekıyorum ama olamıyorum 🥺 adete 8 gun varkn betam 3 dü ama blmiyorum szce ? Böyle agrılar oluyormu hamilelikte
arirangg esmerella37 çok yüksek ihtimalle hamilesin. Ben de 3 ile öğrenmiştim. Adet olacakmış gibi ağrı oluyordu
myangelson esmerella37 benim olmuştu adet olmayı bekliyordum hatta çatlatma iğnesi 14. Günü eşim test yap demişti ben adet olcam zaten negatif diyip test yapmak istememiştim zorlayarak yaptırmıştı iyiki yapmışım pozitif görmüştüm 😄
aydinaleyna61 esmerella37 bugün tam 4 gündür adet olmuyorum dün öğrendim hamile olduğumu ama sanki her an adet olacak gibi ağrı çekiyorum belime kasıklarıma girip çıkıyor ağrılar
esmerella37 aydinaleyna61 sabhları agrıya kalkıyorum heh olucam dıyom hala yok ya 🥹 inşllh hamileyimdir betam yukselmiştr
Guldenylmz aydinaleyna61 5-6 haftaya kadar devam ediyor ya canım o sonrasında da zaten bulantı kusma başlıyor 🥲🥹🤰🏼💕
aydinaleyna61 Guldenylmz ilk gebeliğimde 8 haftalıkken mide bulantılarıyla öğrenmiştim ama böyle ağrı yaşamamıştım her gebelik farklı demekki
Gul47 esmerella37 benimde 2gun geçmişti 3.gun evde test yaptım cikmisti adet agrisi gibi sancılar çektim hemde ilk 3 ay
esmerella37 Gul47 off korkuyorum nefatif gormekten 🥺 ya adet olursam siye 5 gundur boyle adet agrısı ıle klkıyorum
Gul47 esmerella37 bende sizin gibi düşünüyordum sürekli tavelete gidiyordum adet olmusum diye sonra 3.gun test yaptım baktım çıktı ama o sancılar illaki oluyor stres yapmayin hakkinizda hayirlisi
esmerella37 Gul47 amin insallah cnm yaaa agrı kesici atıcam kan gormeden atamıyorum da nolur nolmaz diye