Hsnee fMine hemen hemen aynıyız seninle haber ver bana olurmu umarım güzel geçer benim kontrol günüm de 9 zu
Sinem94 Alimenur öyle mi nasıl bekliyorsun ben salıyı iple çekiyorum sadece kese görebileceğimi bile bile ☺
Alimenur Sinem94 valla şöyle anlatıyım Ben gebeliğimi öğrenmeden randevu almıştım rasgele belki olur bu ay diye elhamdülillah çıktı o da 2 3 hafta önce almıştım onu bile 7 kasıma verdiler istediğim doktora gitcem inşallah
Sinem94 Banadeko maşallah 🧿bebişlerimizi görmeyi beklerken zaman çok yavaş akiyo 🤭☺ salı gününü iple çekiyorum inşallah bi sorun yoktur
Banadeko Sinem94 gerçekten öyle sağlıklı mı değil mi diye insan endişede kalıyor. inşallah herkes sağlıkla alır kucağına 🤲🏻🥰
Sinem94 Alimenur iyi yapmışsin cnm bu randevu alamama yüzünden bende istediğim doktora çok zor gidebildim
ArvenMom 5+4 kese 6+0 kalp atışı duyduk şükür şuan 8+2 perşembe randevu var allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙈🥰
Sinem94 hzl040823 bir düsuk ve kimyasal gebeliğim var doktora öğrenir öğrenmez gittim iğne başliycaz diye ama kimyasal ve dış gebelik olma ihtimaline karşı keseyi gördüğümüzde başliycaz dedi 😊
2206minik @Sinem94 yok kuzum pazartesi gidecem inşallah 5+2 olcak heycanlıyım ne dicek merak ediyorum sen naptın nasılsın bulantı halsizlik oluyor mu
Sinem94 2206minik aynı heyecanlardayiz ☺ salı gününü iple çekiyorum kasık ağrisi bel ağrısı uyku hali var şimdilik 😍 sende durumlar nasıl
Alimenur Sinem94 aynn inşallah canım Zaten testi bir gün gecikmeyle yapmıştım kopkoyu çıkmıştı O gğn kan da vermiştim 153115 çıkmıştı inşallah bi sorunumuz yok gibi ama