Sinem94 Kızlar ne durumdasınız keseler göründü mü ☺uygulamaya göre 4+5 iz salı günü gideceğiz inşallah görebiliriz 🤲
hzl040823 Sinem94 biraz küçük bence 6. Hafta falan gidin hatta bence 7. Haftada gidin hem kalp atışını da dinlersiniz. Bende erken gittim 5. Hafta vajinal ultrasonla keseyi gördük. Yani bi kaç hafta sonra gitmek daha mantıklı geliyor bana
Alimenur Sinem94 salı günü öğrendim Uygulamaya göre şuan 6+1iz Haftaya pazartesi kontrolümüz var o zmna 7+3oluyoruz
mrsperaa Sinem94 son adet tarihime göre 5+3 bu hafta kan vermeyi düşünüyorum kan vermedim daha ve doktora biraz geç gitmeyi düşünüyoruz
Sinem94 hzl040823 Bende pıhtılaşma var kesyi görür görmez iğne başlaycaz o yüzden erken gidiyorum 7. hafta çok geç kalmış olurum iğne için 😊
Zehradmrci esma_esma ultrason kagidinin altinda kenarda Gs yazar canim Onun yaninda kaç mm yaziyorsa o kese boyutu
Sinem94 Banadeko maşallah 🧿bebişlerimizi görmeyi beklerken zaman çok yavaş akiyo 🤭☺ salı gününü iple çekiyorum inşallah bi sorun yoktur
Zehradmrci Sinem94 aynen canım ben de seninle ayni kaderi paylaşıyorum kese görür görmez igne baslicaz ilk gebelikte de igne kullandim kaç haftalik seninki suan
Sinem94 Alimenur öyle mi nasıl bekliyorsun ben salıyı iple çekiyorum sadece kese görebileceğimi bile bile ☺