Benim Allah nasip ederse iki gelinim olacak. İkinci evladım 38 haftalık olacak yarın.
Kayınvalideye gelirsek. Hep kızlarını savunur. Aramızda benim hiç bir alakam olmadığı halde sorunlar çıktı. Ölmüş annemin arkasından atıp tuttular mesajlar bana geldi yanlışlıkla okudum ve silindi. Eşim de okudu. Kayınvalidem ortalığı yıktı hayır sen haksızsın onlar öyle bir şey yapmaz dedi. Ben bir şey yapmadım ki kardeşimin nikah gününü bana zehir ettiler. O gün mesajlar geldi ve okudum. Annem yok babama diyemedim kardeşimin nikahında bütün sorumluluk bende. O halde bana sen haksızsın dediler. Yeminler ettiler annen için demedik diye. İnanmadım ama inanmış gibi yaptım. Sonra eşime evet annesi için dedim. İsterse benimle görüşmesin bundan sonra dedi. Bunların tamamını bilen kayınvalidem kızım haklı sen haksızsın dedi. Ölmüş annemden bahsediyorum ve melek gibi bir kadın. Sadece bu değil anlatsam suratına bakılacak insan değiller. Bu kayınvalide ile ben bir mi olacağım mesela. Kayınvalidesinden zarar görmemiş olanlar o kadar rahat konuşuyor ki (Allah da sıkıntı vermesin) ama yaşayanlara azcık empati yapın