Esennur Kızlar doğuma 19 günüm kaldı son iki gündür midem acayip yanıyo ve mide asidim boğazıma kadar geliyo.. Daha önce böyle olunca sakız çiyneyince geçiyodu şimdi oda fayda etmiyo öneriniz varmıdır. Sizce neden böyle oluyor.
Esracim Esennur yediklerin dokunuyor olabilir tatlım. Özellikle yağlı yemekler kızartma sindirilemeyen yicekler yapıyor olabilir. Ben mesela ne zaman irmik helvası yesem mideme dokunuyor aşırı boğazıma geliyor
Annebsr Esennur herhangi bir mide koruyucu kullanıyo musunuz? Bana doktor hemşireler hatta eczacı bile gavisconun zararı yok dedi beni o rahatlatıyor 😊
Esennur Esracim kızartma tarzı yemiyorum çünkü normaldede mideme dokunuyor. Elimden geldiği kadar dikkat ediyorum çünkü benimle birlikte bebeğimde besleniyor sebebi anlamıyorum. Tek bildiğim şey canımı çok yaktığı..
Esennur Annebsr Yok hiç mide ilacı kullanmafım banada doktorum hiç ilç kullanma dedi nası yapsam bilmiyorum.
Esennur [bilinmeyen] sütte işe yarıyor. Ama en geç yarım saat veya 1 saat sonra acı içinde tekrar uyanıyorum.
Kadeerr Esennur gaviskon yada rennie şurubunu yarın eczaneden al çok rahatlarsın inşallah onlar olmasa mide yanması hiçbir şekilde geçmiyordu benim
Esennur Kadeerr bu akşamlık sade sodayı deniyeyim şandıma sütte kalmamış olmadı yarın artık ilaca baş vurucam doktor ne derse desin böylede hiç olmuyor
Kadeerr Esennur zaten içiyorsun hemen kesiyor günde üç kere ama gerek bile kalmıyor inşallah bi zararı yoktur çok geçmiş olsun
Annem Esennur bir tatli kaşığı kantoron olayi cozuyo, bende oyleydm aninda kesti mide yaralarina sorunlarina kantoron birebir sifa muhakkak denemelisinz