Sans45 Emanetimi_bekliyorum 2 gün sonra 14 olucaz inşallah 🙏 bol kusmalı ve mide bulantılı geçiyor 🤮 doktorumuz 12 ve 13 haftalarda kız yönünde tahmin söyledi bakalım 7 Kasım’da gideceğiz tekrar🙏🧿
Melike_12 Mervetnl bende yirmi haftalık oldum kordon bacağının arasındaydı yüzde doksan kız dedi ama yanılabiliriz de dedi Yanılma oluyor mu acaba
Mervetnl Melike_12 benimki 13 haftada net erkek dedi ve değişmedi hatta bize cinsiyet kutlaması yaptı 20. Haftama girdim hala değişmedi herhalde değişmezde artık 😅
Emanetimi_bekliyorum Melike_12 olabiliyor kordonu pipi sanabiliyorlarmıç bana da net bir şey diyemiyorlar hala
Buseyvz7 Emanetimi_bekliyorum 20+1 Den Selamlar Bebeğimin Cinsiyeti Belli Cinsiyet Partisi Yapıcam Diye 3 Haftadır Bekliyorum Ögrenmeyi Neyseki Yarın Ögrenicem İnşallah 🥰
Emanetimi_bekliyorum Buseyvz7 ay ben dr yapmak istiyorum cinsiyet partisi ama bebiş göstermiyor kıza benziyor diyor doktor net diyemem ama diyor artık gösterse 😢
Buseyvz7 Emanetimi_bekliyorum dünki partimizde çok sükür ögrendim ben oglum oluyor 22+3 deyiz herkes merak etmiyormusun nasıl dayanıyosun diye soruyolardı ama ben çoktan hissetmiştim oglumu 😍 Darısı başına canım 🫶
Sevimefealp Emanetimi_bekliyorum bugün 20+0 olduk 18 de kız dediler ondan gariç 15 günde bir gittin asla açmıyor bacaklarını detaylıyı bekliyorum bakalım
Hazalert Emanetimi_bekliyorum 17+5 haftalığız çok şükür bir sorunumuz yok🤲🏻❤️ 16.haftada kız dedi doktorumuz detaylıda daha da netleşir dedi.🥰
Kurmans Hazalert aynıyız canım ben de 17+5. haftadayim benimkini erkeğe benzetti perşembe tekrar gidicem nasipse🌺
Hayalmi Emanetimi_bekliyorum 19.haftamıza yeni girdik mart sonu doğum inşallah 🥰. Cinsiyetimizi çok erken öğrendik biz kız çok şükür herşey yolunda güzel geçiyor ❤️
2Meyve- Emanetimi_bekliyorum 🥰 çok istedim Rabbime gece gündüz dua ettim birde kız evlat nasip et diye çok şükür Rabbime 🙏