Hayriyetunahan Ama ben cok pismanim muayene olmaiyorum ama doktora gore degisiyor doktrum israr etseydi olurdum baska doktrada muayene olmustum mecbura kosaaydi normal dogurabilirdim bize o firsati veriyorlar biz zaten korkuyoruz o an kolay gibi geliyo sezeryan seciyoruz ama sezeryanin yaradi gecmiyor ben dogum yapAli 3yil oldu simdi yine hamileyim cok cabuk usutuyorum dikislerim hala sizlar
Sakaryali54 Hayriyetunahan bnm riskli gebeligm istesemde normal olmaz da zaten Sezeryan da iyi bsey dgl evt ama korkuyorm napm
Sakaryali54 Saduman ay valla strese girdm bi de oyle bi anlattilar ki yok elini sokuyo temizliyo falan tendurtuyodlu bezle temizliyo braz canin yanar falan dediler.oha dedim yani cati muaynesei dha kolay normal dogurm dedm ne anlami vr ki ozmn
Saduman Sakaryali54 yok ya baya abartmışlar ama bana sorarsan çatı muayeneni ol zorunlu sezaryen değilse sonuna kadar normal Doğum yapmak için diren
Polat_nur11 Sakaryali54 Deletedmom83940 hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bende başta öyle diyordum geçer mi zaman diye geçiyor inan 💚
GamzeBerat EbruAlpFatih cnm korkulacak birşey yok bir doğum yaptım sezeryanla benim ilk 12 saat ayağa kalkmak zor oldu sonra herşey çok güzel oldu çabuk iyileştim Rabbim yardımcın olsun 🙏
EbruAlpFatih GamzeBerat nebilim cok korkuttular 🤔 oyuzdn dusundum insalh aminn sag salimm allah da sana bagslasin bebisini😘😘
Hayriyetunahan Sakaryali54 ben oyle biseyi hic duymadim bendede karnina bastirip kani cikarttti donra kum torbasi koydu cok sacma geldi normal dogumda olabilir o yada dusukte kurtajda
Haticeozturk Sakaryali54 sezeryan.yapiyapmazmi.sokuyolar birkaç gün.sonrami bu dediginiz arkadaşımda.yapti karnına bastırmışlar sadece
Haticeozturk Sakaryali54 zannetmiyorum.ya karna basdiriliyomus arkadaşıma öyle olmuş ilk burda duydum korkmaya başladım.bende
Sedaervak Sakaryali54 hayır canım öyle bişey yok benim karnıma bi ağırlık koydu 15 dakika falan kaldı sonra bi bezle gelen kanı temizledi ki hiç bişey hissetmedim bile
Sedaervak Sakaryali54 evet canım. Ben ilkinde neyin ne olduğunun farkına varamadım. Suni sancı çekip sonunda sezeryan oldum. Herşey he dedim sonta d bile canım acımadı düşün artık 😂🙈
Fulyag EbruAlpFatih ben de bugün sürpriz bir şekilde sezaryen oldum zorlandım ama umduğumdan çabuk toparlandım ve umduğumdan kolay geçti
EbruAlpFatih Fulyag neden bianda suyunmu geldi canm bnde cok sanciliyimm yaa anltamam alttan alttan korkuyorm🤔
Melissargun Neeeee alttan elini sokup temizliyorlar miiii 😱😱😱 al isteee korkuma bir sebep daha eklendi 😭😭 peki devlette mi ozelde mi böyle yapıyorlarmış
Krdln2911 Melissargun Ben çatı muayenesinden korktuğum için sezeryan olucam ay gerçekten varmı böyle birşey 🤤
Mila_01 Melissargun bence korkmayalım ya bende burda okudukça inanılmaz etkilendim sezaryen olan kaç kişiye sordum hepsi şaşırdı sadece karnına bastırıyorlar dediler bana saçma geldi