EbruAlpFatih Pazartesi sezeryan olcam buyuk ihtimal 39.haftam oluyor ve bebegim makat gelişli donmedi halen eğer pazarteside donmezse alrm dedi sabah ac karnina gel dedi anlamadm pazrtesimi alcak salimi sezeryanda nasil oluyor zorrlugu varmi ben cok endiseliyim korkuyrm ilk bebegim 🤔🤔
Aysenurozbay EbruAlpFatih canm gece 12 den itibaren birsey yemiceksin bn dogumdan sonra biraz zorlandm ilk oldugu icin ama dogumda rahattm
Haticeozturk EbruAlpFatih anestezi verdikleri için ac olman gerek bildiğim kadarı.ile yok.olunca ise yaramiyor
GamzeBerat EbruAlpFatih cnm korkulacak birşey yok bir doğum yaptım sezeryanla benim ilk 12 saat ayağa kalkmak zor oldu sonra herşey çok güzel oldu çabuk iyileştim Rabbim yardımcın olsun 🙏
Fulyag EbruAlpFatih ben de bugün sürpriz bir şekilde sezaryen oldum zorlandım ama umduğumdan çabuk toparlandım ve umduğumdan kolay geçti
Sakaryali54 Aysenurozbay Sezeryan da ameliyat sonrasi ebe alttan elini sokup cati muayenesi yapr gbi kanama olsn iciniz temizlensn dye bi uygulama yapiyor mu? Biri bana bu sekilde anlatti da bni mi korkuttu bilmiyorm ama cati muayenesnden beter falan dedi
EbruAlpFatih Aysenurozbay benimde ilk dogumum ama neyle karsilascam bilmiyorum. Diye korkuyorum nasl olcak bakalm sag salim butun hamisler bebisine kavussun😘
Saduman Sakaryali54 hayır canım öyle birşey yapmıyorlar sadece karnını bastırıyor kanama gelsin diye o da korkulacak birşey değil uguşuk oluyorsun zaten birşey hissetmiyorsun bile
Ececeyda Sakaryali54 canım ben dün sezeryan oldum ve o dediğin şeyi yaptılar. Şansım vardı kı spinal olmustum ve uyusukluğum gecmeden hemen yaptırdım o yuzden birsey hissetmedım
Sedaervak Sakaryali54 hayır canım öyle bişey yok benim karnıma bi ağırlık koydu 15 dakika falan kaldı sonra bi bezle gelen kanı temizledi ki hiç bişey hissetmedim bile
Sakaryali54 Saduman yani bnde oyle biliyorm da ne bilm sen cati muayenesindn korkuyosn ama onda da vr kanaman az olursa elini sokup temizliyo col canin yaniyo falan dediler.ne alaka dedm bnde olur mi oyle sey illaki kanaman olur dedm.valla anlamadm
EbruAlpFatih Saduman bende bunu duydum ama elini sokup temizle gibi bisi dymadm gercek degildir sanmiyorm ya ama karnina bastirma diye birsey varr
Saduman Sakaryali54 boşver sen düşünme bunları doğacak bebeğine odaklan öyle birşey yapıldığını hiç duymadım banada yapmadılar 21 gün oldu Doğum yapalı zaten ugusuk olduğun için hiçbirşey hissetmezsin içini ferah tut
Ececeyda Sakaryali54 olmaz mı oluyor tabii ki ben de aynı soruyu ebeye sordum ama inanın tam hatırlamıyorumo can havliyle ne dediğini ama sanırım içinde ki kalan kanı temızlıyoruz dedı hatta o işlemi yaptığı için kum torbası koymadılar diye biliuorum
Hayriyetunahan Sezeryan olduktan sonra cocukta da bi sknti olmadiktan sonra hic bi sekilde alttan bakilmaz endiselenmene gerek yok bazi insanlar uyduruyor yada abartiyor herkesin durumu farklidir
Sakaryali54 Hayriyetunahan yani bn cati muayenesi yaptrmamak icn Sezeryan istiyorm ne anlami kaliyo ki o zmn.
Sakaryali54 Saduman hem cinslerimz fena insani strese sokuyolr aman korkma diyolr sonrada.bnm ablamda Sezeryan oldu 5 yil once ona soruyorm yok oyle bsey diyo ama 5 kiisde boyle dyince sok oldm
Hayriyetunahan Sakaryali54 ne dmek istedigini anlamadim canimda ben de cati muayenesini yaptiramadim cocugunda hemen olmadi gerekti sezeryani tercih ettim kendim ve sonrasindada sonta taktilar cikardilar sadece
Pelinefeoyku Sakaryali54 ben sezeryan oldum simdi ikinciye hamileyim alttan hic bir ilgin yok.dokunmadilar hic..
Sakaryali54 Ececeyda iyi de o kan zaten akiyo ki 40 gun geliyo bi daha ne diye elini sokuyolar ki??bnce sacma bn zaten catidn dolayi istemiyorm normal dogm gidip kestrcem kendimi yani.olsn bitsin istiyorm bi an once bi de gelp elini sokcal hayatta yaptrmam
Saduman Sakaryali54 aynen canım sen dinleme kimseyi çatı muayenesindende korkma hiçbir acı hissetmiyorsun ki hemen bitiyor zaten
Haticeozturk Sakaryali54 sezeryan.yapiyapmazmi.sokuyolar birkaç gün.sonrami bu dediginiz arkadaşımda.yapti karnına bastırmışlar sadece
Sakaryali54 Hayriyetunahan kanaman olsn icin temizlensn dye ebe alttan elini sokup temizliyomus cnm oyle dediler.bnde anlamadm nasl bseyse o
Sakaryali54 Saduman ay valla strese girdm bi de oyle bi anlattilar ki yok elini sokuyo temizliyo falan tendurtuyodlu bezle temizliyo braz canin yanar falan dediler.oha dedim yani cati muaynesei dha kolay normal dogurm dedm ne anlami vr ki ozmn
Hayriyetunahan Sakaryali54 ben oyle biseyi hic duymadim bendede karnina bastirip kani cikarttti donra kum torbasi koydu cok sacma geldi normal dogumda olabilir o yada dusukte kurtajda