Sldkzy01 Kızlar galiba uyuz oldum ve daha 40 günlük bebeğim var başına gelen var mi en erken nasil gecer hangi krem iyi gelir yardim edin lütfen ☹
sinoli Sldkzy01 Çok zor Allah yardımcınız olsun ben çok çekmiştim ben gecikmiştim baya cildiyeye gidebilirsiniz mutlaka ihmal etmeyin. Kolay kolay geçmiyor ellerimizi bol bol yıkayın. Sadece kaşıdığınız yerle başka yerlerinizi kaşımayın anneme geçmemişti aynı evdeydik sadece benim vücudum da atmıştı her yerime. Anlamadığım içinde iltihaplanma olmuştu geç kalmayın 🌸
Tiiffany Sldkzy01 bebegi bilmiyorum ama kendiniz ve diger aile bireyleri icin bi kovada elmali sirke ile dus alin biz o sekilde atlattık hijyen onemli eve kimseyi almayin corono gibi dusunun ondan bile beter bisey bu.corono olmadim ama keske olsaymisiz,uyuz olacagima diye dedirrti vallahi allah yardimcin olsun:((
Batur-Alp1 Sldkzy01 Metrin krem canım tüm vücuduna sür 1 gün boyunca duş alma bir kaç günde vücuduna sabun filan sürme keselenme ben de olmuştum 1 gun sonra kurtuldum
Pijamaskeliler Sldkzy01 annem.yanima geldi başladı her yeri 3 haftadır uğraştık özele götürdüm cildiuyeye devlette randevy yok bekleyemedik 4 5 krem yazdı sürdüm şükür yok oldular görüntüler ama biraz daha kaşınıyor du az az şimdi kontrolden geliyoruz biraz daha var dedi özel karışım krem yazdı vallaha bezdik bizde masumlar apartmndki safiye gibiy8z evde
1hilalali Eczaneye özel karışım hazırlatacaksınız kullanmadığınız ne varsa poşete koy 15 gün havasız kalsın kıyafetler 60 derece de yıkanacak mutlaka tersten ütülencek özellikle dikiş yerleri hergün evi süpür dip bucak sirkeyle sil en önemlisi yaptıracağın karışım geçmiş olsun kimseylede görüşmeyin çok çabuk bulaşıyor en son görüştüğünüz aile bireylerini uyarın haber verin
Sldkzy01 1hilalali Tamam teşekkür ederim peki cok uzun sürer mi bebeğime nasil dokunacam napacam bilmiyorum en çok o üzüyor beni
Vldnshn1 1hilalali Her eczane yapıyor mu acaba bilginiz var mı bir de kurtarmaya atsak bile ütülemek şart mı?
Vldnshn1 sinoli Nasıl kurtuldunuz acaba benim de bebeğime bulaştırdılar bebeğim bana ben eşime… neredeyse 3 ay olacak hala uğraşıyorum bebeğimin sadece ayak altında kaldı benim elimde kükürt,ardıç,kawelle midir nedir hepsini kullandım ama bitiremedi gitti zıkkımı.
Sldkzy01 sinoli Şuan isilik gibi her yerim deli gibi kaşınıyor pazartesi cildiye gdecem insalah gecer yaa
Elf96 Vldnshn1 bizde olmuştuk biz 2 kere wilkinson Pomad diye bi ilaç kullqndik eşimle Elhamdulillah Allah şifa verdi geçti de eşimin sülale de hâla devam ediyor sürekli kremleniyorlar ama hele birbirleriyle görüşüyorlar bitmiyor tekrar başlayıp duruyor şuan bitti diyorlar ama benim psikolojim alt üst oldu artık 32 haftaligim bebeğim ve kendi ailemde olursa diye panik oluyorum Allahım şifa versin herkeslere bizleride korusun görüşmeyin kimseyle çünkü sizin gecer görüştüğün kişide baslar sonra yine sana derken 1 yılı geçti bitiremedi kayinvalidemler eltimlwr gorumcemler umarım bu sefer bitmiştir 🥺
irmgzr13 Vldnshn1 vazelin ve kükürt karışımı yapıyorlar evet doktora söyle sana yazsın karışımı bende batmandan Bursa’ya yaptırıp abimlere kargolamıştım onlarda yapmamışlardı
1hilalali Vldnshn1 ya genelde yapıyorlar ütülemessen olmaz benim görümce 1 sene oldu atlatalı hala ütülüyor kükürtlü özel karışım
sinoli Vldnshn1 Uzm. Dr. Alborz Moshfeghi, Dermatoloji Şu doktor bana çözüm buldu, instagramdan iletişime geçin isterseniz.
siyahinciii Vldnshn1 Bursa da ciddiye için Yusuf bey var Çekirge Dorukta benim uyuz hastalığımı o geçirmişti gidebilirsiniz isterseniz
Sldkzy01 Tiiffany losyon kullanmaya başladım dün geceden beri yarin da artik sirkeli su deniyim rabbim düşmanıma vermesin cok kotu bise ya
Vldnshn1 Tiiffany Beyaz sirkeyle elbise yıkayıp duş almıştım birde elma deneyeyim.İşin kötüsü sirkeden nefret ediyorum:(
123xyz Vldnshn1 vucuda tahrişten başka işe yaramıyor sakın denemeyin ben denedim vucudum egzama oldu nerdeyse tek care ilaç
123xyz Cok geçmiş olsun arkadaşlar ben hamilelikte yakalanmıştım o merete haftalarca cektim gebelikten kaynaklı sandılar cildiyeci tanıyı koydu.Devletin verdiği doktorun ilaçlarını kullanmadım özele gittiğim dr hamilelikte kullanılan bir losyon verdi temiz içerikli ,eczacılarda kendi karışımlarını önermediler açıkcası içindeki bir madde bebeğe sıkıntı olabilir diye..Benim kullandıgım losyonun adı xabion pediatrik olan yani cocuk ve bebeklerde eşime adult yetişkinlere özel olanını verdi ama doktora danışmadan kullanmayın lütfen ilaç neticede benimkisi fikir sadece cok sukur sıkı bir temizlikle atlattık ama kabus gibiydi sürec gece kalkıp ağlayarak uyanıyordum.
Vldnshn1 123xyz Denemediğim ilaç kalmadı…Bitiyor diyorum 1-2 hafta sonra tekrar filizleniyor aklımı oynatıcam bebeğim artık kaşıntıyı anlıyor sadece ayak altında kaldı ve sürekli ayaklarını birbirine sürtüp ağlıyor kanayan noktalar bile oluşuyor ona çok üzülüyorum.
123xyz Vldnshn1 Doktorum piyasadaki kwelleda losyonuna karşı uyuz böceklerinln bağışıklık kazandığını söylemişti.zaten devletim önerdiği iki ilaç var digeride wilkinson .Öyle bir illet ki bağışıklık kazanıyor kar etmiyor..Wilkinsonu hamileyim diye kullandırtmadı.Allah şifa versin cok zor durum.Ben ıkı hafta tedavi sonucu atlatmıştım süreci ama zor bi surec …suan dışarda ne giydiysem direkt camasır makinasına hemen duşa vs etkileri suruyor psikolojik olarak
busract68 Vldnshn1 benim eşimde olmuştu gerçekten çok zor psikolojisi bozuldu kaşıntıdan kwellada falan çok kullandı ama en son trendyoldan kükürtlü bi karışım almıştık biz şu an yayından kaldırmışlar aynısını bulamadım sonuçta doğal kullanmanızda bi sakınca yok diye düşünüyorum
Ebru_cekin06 123xyz ayy bizde kurban bayramindan beri yaa nasil lanet bisiyse gitmiyor 2 yasinda oglum geceleri uyumadi 5lere kadar simdi uyuyo ama ellinde ve ayanda yine bitti derken tekrar basliyor biz kükrut kremi beyaz sirke kükrutlu sabun ve beyaz sirkeynen yikandik bi bakrik gecti diyoz geri basliyor hatta 2 hafta evde herseyi yikadim beyaz sirkeynen sildik ettik evden uzaklastik annemelre gittimm ve doğumuma 1ay falan anca kaldi 34 haftalim kurtulmamiz lazım ttamamen bebege gecerse kafayi yerim ben😑😑😑
sinoli Vldnshn1 Maalesef ki her doktor geçiremiyor uyuzu, Ben çok şey kullandım. Asit, losyon, hap ve eczaneden karışık krem yaptırmamı istemişti. Asitle yakıyordum üstüne kremi sürüyordum çok kötüydü benim durumum. İnşallah sizin ki ilerlemez.
Vldnshn1 irmgzr13 Şimdi tam anlayamadığım şey batmandan yapıp Bursa’ya mı gönderdiniz yoksa tam tersi mi?