Rena94 Nazarfirat 4 gun oldu icib 1 saat sonra kahvaalti yapiyorum İctikten yarim saat sonra bicak batiyor gibi sancilar geliyor
Nazarfirat Rena94 bende öyle kullanıyorum ara ara sancı geliyor kaç haftalık oldun ki cnm kaç haftalıksin
Eceninanne 2kidsmom_ aa oulemi ya yanlıştır bence benimde dr devit 3 verdi öyle olsa yapmazlardı bende şüphelendim şimdi yaa
Nazarfirat Rena94 Aaa Azerbaycanlimisin çok uzak gerçekten bende 11+4 başladım şuan 12+1 devam ediyorum kulanmaya
Rena94 Nazarfirat evet 🤗 ocean mummy vitamin onuda ordan aldim bizde sizin parayla 320 tl amma sizde 90tl aldim hemde bizde zor bulunur o yuzden bitince ancak siparisle aliyorum 🤗sag salim kucagina al insAllah🙏 Cinsiyet bellimi
KKTCHatiralari [silindi] evet canım eski sağlıkçıyım yıllarım hastanelerde gecti yurt dışındayım şuan bırakmam gerekti hay hayyy önerebilir sinz
Aybukedg Edau9 ocean mummy kullanıyorum. Tadı da yok mide de bulandırmıyo. Kahvaltıdan sonra içiyorum.
Nazarfirat Rena94 anladım cnm yok beli olmadı daha kaç hafta sonra gitcem inşallah sağlıklı olsunlar da 🙏🏻🤗🌼
Gldncr15 Edau9 eşim de çok ısrarcı ilaçlarımı içmem konusunda ama içemiyorum daha ilacı görür görmez midem bulanicak hissiyatı oluşuyor biraz da psikolojik olarak biz yapıyoruz galiba 😬