Neriabahram Edau9 herhangi bir değerimde sorun yok ama takviye amaçlı regenesis ve d vitamini kullanmaya başladım . Arkasındaki vitaminlere baktım her gün ben düzenli olarak hepsini alamıyordum bu yüzden bana mantıklı geldi
inci_tanesi Edau9 Ben decavit pregnom balık yağı gyno Ferro kullanıyorum kan ilacı olarak sezeryan olduğu için kan ilacini sakin aksatma dedi doktorum kardesimin eşi sağlık çalışanı oda sürekli bakıyor kendi değerlerine düşmüyor hiç ama doktoru icmen gerekiyor demiş çünkü bebek büyüdükçe düşer demiş bende başta çok önemsemedim değerlerim yüksekti hep arkadaş doğumdan sonra çok sıkıntı yaşadım diye arayınca çok dikkat ediyorum şimdi
Derya_gumus Edau9 bende drumu degistirdim onceki bana multivitamin kullandiriyodu bu dr um icme dedi cok arada kaldim acikcasi multivitamin ilaclarinin bebege cok faydasi olduğunu okumustum acikcasi bende suan ne yapacagimi sasirdim :(
Zeynepbsk Edau9 elenatal içerisinde titanyum dioksit varmış , dogallannelik sayfası uyarmıştı bakın isterseniz , çünkü gıdalardan yasaklanldı bu madde kansorejen .
Nazarfirat Rena94 bu 4 gündür kullanıyorum midenin ağrıması ondan kaynaklanıyor o zaman ara ara oluyor valla
Rena94 Nazarfirat 4 gun oldu icib 1 saat sonra kahvaalti yapiyorum İctikten yarim saat sonra bicak batiyor gibi sancilar geliyor
2kidsmom_ Ben 10+2 günümdeyim. Doktor, Devit 3, 20 damla verdi, ama kadınlar klübünde biri bebeğimin kalbini durdurdu kullanmayın demiş, bende bilgi kağıdına baktım hamilelikte kullanımı önerilmez yazıyor, korktum açıkcası
Eceninanne 2kidsmom_ aa oulemi ya yanlıştır bence benimde dr devit 3 verdi öyle olsa yapmazlardı bende şüphelendim şimdi yaa
KKTCHatiralari Nilgunaksudizdar görmedim öyle dediğinizi ama dediğim gibi eğer çok iyi besleniyorsanız günlük bütün değerleri alabiliyorsanız protein vitamin kalsiyum magnezyum vs değerlerini ayınıza göre alıyorsanız amenna. Değerlerde iyi ise sizden gitmez günlük beslendiğiniz değerlerden alır bebeğiniz ona diyecek bişey yok fakat ayınıza göre bu bütün değerleri hergün alamıyorsanız sizden gider halsiz olursunuz diş kaybı kemik erimesi akciğer karaciğer kalp vs kalıcı hastalıklar çıkar doğumdan sonra bilginize
KKTCHatiralari Nilgunaksudizdar biz daha küçüktük bu kadar araştırma okuma vs kendimizi geliştirememiştik maddi durum vs ne yeterince kuruyemiş ne yeterince et balık ne yeterince yeşillik nede yeterince balık kefir süt yorgurt alamadı annem hepimizde kaybedeceği değerleri kaybetti kendinden gitti en son ikiz kardeşlerimden sonra 35 inde annemin bütün dişleri alındı kemik erimesi çıktı vs diğer hastalıklar bir bir zamanla kendini gösteriyor şuan hamileyim çok iyi besleniyorum ve diyorum ki nerdeeeeee annem benim yediklerimi yiyemedi onun değerini şuan çok iyi anlıyorum annelik bambaşka o yüzdennkendşnşze çocuğunuza dikkat edin
Nilgunaksudizdar KKTCHatiralari Bunların hepsine dikkat ediyorum ki değerlerim iyi ve doktor gerek görmüyor takviye ilaç. Demek istediğim şu gelip buralarda yazıyorlar ya kesinlikle şu vitamini demir hapını bilmem ne içmen lazım sanki herkesin bünyesi aynıymış sanki kendisi doktorumuş veya kendi içiyor diye herkes bir ton ilaç içmek zorundaymış gibi yazılıyor bunu okuyan hamilelerde hassas konu olduğu için şüpheye düşüyor. Herkes bir doktor kesilmiş omega içmen lazım içmiyorum diyorum o zaman doktorun iyi değil abi herkesin değerleri aynı değil lütfen kendinizce yorum yazın benim değerlerime göre doktor bu bu takviyeleri verdi gibi. Ben her tahlilimi her verilen ilacı bir çok doktora sorup öğreniyorum bence sizlerde öyle yapın. Umarım anlatabilmişimdir
KKTCHatiralari Nilgunaksudizdar tabiki herkesin tecrübesi farklı saygı duyarım herkesin kendi tercihi ben dikkat ediyorum çok şükür☺️ sağlıklı günler dilerim
KKTCHatiralari [silindi] evet canım eski sağlıkçıyım yıllarım hastanelerde gecti yurt dışındayım şuan bırakmam gerekti hay hayyy önerebilir sinz