Edau9 Kızlar 31 haftalık hamileyim sadece ferrum hausmann ve elenatal 2 kullanıyorum başka takviye kullanmam gerekiyor mu acaba doktorum gerek yok diyor ama burda görüyorum bir sürü vitamin vs kullananlari.Siz hangi vitaminleri kullaniyosunuz doktoruma danışıp alıyım diyorum kullandıklarınızı isimleriyle yazar mısınız
emirtosveannesi Edau9 demir d vitamini ve magnezyum harici regenesis max kullaniyorum multivitamin kesinlikle kullanmalisin demişti hem ebem hem doktorum
MinnieMouse Edau9 evet d vitamini damlası kullanmalısın. Magnezyum da çok önemli. Kan ilacı da olmalı.
Nilgunaksudizdar Bende 20. Haftadayım hiçbir takviye kullanmıyorum değerlerin gayet iyi dedi hep doktor bende hep görüyorum hatta post açmıştım senin gibi acaba bende mi sorun var neden ben kullanmıyorum doktor ilgisiz mi falan diye şüpheye düştüm ama öğrendim ki kullananların hepsinin değerleri çok düşük o yüzden içiyorlarmış canım
Edau9 Nilgunaksudizdar canım bende bu zamana kadar hiç düzenli kullanmadım ama haftam ilerledikce ve bebek büyüdükçe benden götürüyor bu yüzden halsizlik olmaya başladı bende o yüzden düzenli bir şekilde kullanayım artık diyorum.Bide vitaminler bebeğin kilo almasında da etkiliymiş doktorum kesinlikle düzenli kullan dedi
Czn2105 Nilgunaksudizdar benim Demir 199 kan 14.7lerdeydi o halde benim doktorum demire de kana da başlatmıştı. 16. Haftadan beri kullanıyorum ilaçtan tiksindim artık bunun yanında d vitamini magnezyum ve pregnom var omg3 folik asit d vitamini karışımlı bir takviye onu da yanında süt içmeye başladım yumurta tüketmeye çalışıyorum her sabah şu an değerlerim düşmeye başlamış. Takviye kullandığım halde kanım 11.3 demirde sınıra düşmüştü hatırladıklarım bunlar bende benim değerlerim çok yüksek neden veriyor diyordum
krdelen41 Nilgunaksudizdar benim kan değerlerimin hepsi gayet normal ama doktorum 12.haftadan itibaren multivitamini 20.haftadan itibaren ise demir hapını başlattı, değerler iyi olsa bile vücudun bu haftalardan sonra demire vitamine ekstra ihtiyacı oluyor
Nilgunaksudizdar Edau9 Doktor zaten kullan dediyse mecbur canım ama kimseyi kendine baz alma herkesin hamileliği farklı kan değerleri farklı en doğru kararı doktorun verir için rahat olsun
Edau9 MinnieMouse kan ilacı kullanıyorum zaten ferrum yazdım ya.Magnezyum da kasılma ağrım vs olmadığı için doktorum gerek yok dedi
Aysenurozs Edau9 magnezyumu kasılmaları ya da bacak ağrıları olunca başlıyorlar genelde ama d vitamini kullanmanız gerekiyor.
Nilgunaksudizdar Mdorukk bence siz başka bir doktora görünüm iyi olduğu halde neden kullanıyorum bu kadar ilaç diye garip durum
burcak52 Tüm değerlerim iyi ama ocean momy multivitamin, magnezyum (kasılmalar için) ve omega3 kullanıyorum. Gittiğim tüm doktorlar, okuduğum tüm kaynaklar hamilelikte ekstra vitamine ihtiyaç duyduğumuzu söylüyor.
TeoMom Edau9 Multivitamin olarak regenesis max, Demir ilacı gynoferon, d vitamini devit, magnezyum magosit kullanıyorum
Rena94 Edau9 18+4 haftaligiz demaks 5 damla ocean mummy multivitamin ve gyno ferro sanol demir takviyesi kullaniyorum
Karman34 Rena94 bende aynı vitaminleri kullanıyorum bazıları Demir ilacındada folik asit vitamindede var diyor siz hiç doktorunuza danıştınızmı verirken birşey söyledimi
Delal_ila Edau9 bu 3 gebeligim 3 cocuguma da kendi doktoruma giderim hic degismedim. Ve her cocugumda da doguma kadar ve dogumdan snra 3 ay boyunca Decavit vitamin habi ve gynefron kan ilacini kullandim ve hala da kullaniyorum… Bu sn gebeligimde doguma kadar folikasit kullanmami istedi
TeoMom Rena94 Merhaba canım iyiyim Allah’a şükür bebiş için hazırlıkları tamamlamaya çalışmakla geçiyor günler sen nasılsın 🥰
Anneperi Edau9 D vit 3 omega oriferon kullanıyorum kemiklerim benim biraz ince olduğu için ekstra calsimax d3 de yazdı
TeoMom Rena94 Maşallah bebişe 25te sonra çok hızlı geçiyor vakit ben de 32+4 oldum günler sürekli bir uğraşla geçiyor erken doğumdan çok korkuyordum ama bugünlere geldik şükür şöyle 36-37 olayım diye bekliyorum🥰