cemreee__ Ayssha_ anladım canım bünyeden bünyeye farklı demekki bende 7 haftalık kürtaj oldum , ve kürtjdan sonra az bi kanama yaşadım bir iki gün , sonea 52 gün sonra adet oldum
Eken012 cemreee__ benimde 44 gündür kurtajdan sonra adet olmadım. Kahverengi akintim var uc dort gundur. 52 gun beklemissinz doktor ne dedi. Ben mesaj ile sordum olabilir dedi sokturucu verdi kullanmadim daha.
Eken012 _medusa_ hikayeniz benimkine benziyor bende tüp bebekle hamile kaldım ve kalbi durdu kürtaj oldum pataloji sonucu temiz. Dondurulmus embriyonuz var mi sizin tekrar tüp bebek ypaacak misiniz
_medusa_ Eken012 evet 3 tane daha embriyo var kromozom testlerinde bişey çıkmadığı için dondurulmuş olanlara DNA bakılmayacak tüp bebek servisindeki doktorun görüşü bu yönde ikinci bir doktor görüşü daha alacağım doktorum 2-3 ay sonra başlayalım demişti tüp bebek için tekrardan
cemreee__ Eken012 doktor bana normal 3 ay olmayabilir bekleyelim dedi sonra iki gün içinde adet oldum bende önce kahverengi lekeyle oldum sonradan söküldü adetim
Zehross03 Mhande yok kız normal kasette büyük ihtimali cıkar 8 gün kala cıktı benim 14. Gündü hemde yumurtlama erken testin bi numarası yok yani
Mervvvve Bende 24 gün önce bebeğim 8 haftalıkken bir düşük yaşadım. Şimdi adet olmayı bekliyorum inşallah hemen gelir.