Ozozge_ Merhaba arkadaşlar. 26. Haftadayım aşı vurulmadım, bu haftadan sonra olabilir miyim bilgisi olan var mı
Oznurboluzun Ozozge_ ben 2 doz vuruldum 1.cisini 20 haftalık 2.cisi 24 haftalıkken oldum 26 'dan sonra vuruluyor mu bi fikrim yok şuan bende 25+3 günlüğüm
aysql05 Ozozge_ hamilelikte iki doz 20. Haftada ilki , 24. Haftada ikincisi vurunuyor canım .. sağlık ocağı arayıp çağırıyor bilgi de veriyor zaten benim ikincisini yeni oldu bi sağlık ocağındaki ebeyle görüş istersen aklında kalmasın .
Betl6402 Ozozge_ canım sen sağlık ocağına gitmiyor musun her ay kan tahlili yaptırmak için. Eğer gitmiyorsan aile hekimi danış zaten gebelikte 2 tane vuruluyor.
EzgiGizemzerOuz Ozozge_ hiç birşey olmaz hatta geç olmak öneriliyor çoğu durumda ben ilk dozumu 25. Haftamda oldum bi ay sonra bir doz daha olacağım ☺️
Ozozge_ Oznurboluzun çok fazla önemsemedim başta o yüzden biraz da vurulmadım doktorum da çok şart değil dedi . Bugün bir arkadaş tanıdığının sezeryanda mikrop kaptığını söyleyince tedirgin oldum 😕
Oznurboluzun Ozozge_ sağlık ocağına gidip bi sorun isterseniz üzülmeyin ınsalalh başımıza öyle bi problem gelmez kalbinizi ferah tutun💜
Sery67 İlk doz 4. Aydan sonra 2. Doz 1. Dozdan 1 ay sonra 3 .doz 2. Dozdan 5 ay sonra sonra 2 doz tetanoz aşısı kalıyor birer yıl arayla vuruluyor ya da diğer gebeliklerde. Toplam 5 doz teranoz aşısı doğurganlık çağı boyunca koruyor
Deletedmom831 Canım bende oğlumda ilkini vurulamadım bilmiyordum cünkü 2. Sini vurdum 3. Sünü vurdum 4.sü oğlum doğdugunda vurdum hatta 1 tane daha vardı oğlum 1,5 yasına gelince vurulacaktım fakat tekrar hamile kaldım baştan başlayacam mı bilmiyorum daha sormadım 🤔
Ozozge_ Betl6402 gitmedim hiç . Aranmadım da sağlık ocağından . Her ay niçin kan tahlili yapıyorlar ?
Betl6402 Ozozge_ kan değerlerinde herhangi bir düşüş varmı diye bunun yanında kilo şeker ve tansiyonada bakiyorlad
Sery67 Aile hekimine kayıtlı değil misiniz? Bağlı olduğunuz aile hekimliğinde aşı ve takiplerinizi yaptırabilirsiniz
Ozozge_ Sery67 kayıtlıyım bekarken gitmiştim yanı şuan değişen birşey var mı bimiyorum ama takip için gitmedim aranmadım da
desagr Bende 29 haftamdayım ama aşı olmadım, doktorum da istemedi 🙄 takibi kendi doktorum yapıyo zaten sağlık ocağında yaptırmadım hiç bişey. Kesin gerekli mi bilemiyorum 🤔
desagr Betl6402 Hiç bahsetmedi doktorum 🙄bidaha ki muayenem 32. haftada o zamana kadar da çok geç oluyo sanırım. En iyisi sağlık ocağına gidip sormak
Betl6402 desagr aynen canım git bir sor aile hekimine hiç değilse içinde şüphe kalmaz ama 5 defa yapılması gerekiyormuş vücut bağışıklık kazaniyormus bu şekilde