Makarnaasigi Kızlar 8+1’im enfeksiyonum var doktorum fitil verdi diğer doktorlar kullanma dedi 3. Aya kadar önermiyorlarmış🤦🏼♀️Bunun başka bir yolu yok mu 🥹İlaçsız fitilsiz atlatan yok mu bu enfeksiyonu ya🥹🥹
gizemkarla Makarnaasigi tam olarak ne enfeksıyonu ? Benim idrar enfeksıyonum vardı ilacsız olarak bol su tuketerek düzene girdi
Tombikis96 Makarnaasigi ya şimdi nioili yağı mı ne varmış herkes öneriyor canım dene istersen bende en kısa zamanda sipariş vereceğim faydasını gören çok var..
minigiminannesi03 Makarnaasigi canim morelini bozmak istemiyorum ama kullan çünkü enfeksiyon bebeğin suyunu patlabiliyor ozamanda dusuge sebebiyet veriyor
Makarnaasigi gizemkarla Bazen yeşil akıntım oluyor🥹Benim kadar bol su içen yok sanırım..3 litreye yakın su içiyorum ama nafile🥹
Didem_mina Tombikis96 bende aldım niola yağ i ama kullanmaya cesaret edemedim, gebelikte kullanılıyor dediler ama bilmiyorum. Benim de bir haftadır mantarım cikti suda içemiyorum mide bulantısından ne yapacağımı şaşırdım 😳
Makarnaasigi minigiminannesi03 ya canım biliyorum tehlikeli olduğunu o yüzden korkuyorum.Bir dusugum var zaten buda 10 ay sonra oldu korkuyorum🥹
minigiminannesi03 Makarnaasigi 15 haftalık enfeksiyon yüzünden dusugum oldu o yüzden dikkatli olman gerekir bence hapi içmeni öneririm
Makarnaasigi 1bade Valla çok su içiyorum 3 litreye yakın ama fayda etmedi..Elma sirkesinin bi zararı olur mu acaba
1bade Makarnaasigi bilemedim kuzum netten bak istersen veya doktora sor. Zararlı değildir diye umuyorum
Narinsuu Makarnaasigi aynıymş hamilelik tarihimiz. Allah şifa versin. Senin de bel karın ağrım oluyor mu..benm düşük riskinden mi oluyor yoksa acaba
Makarnaasigi 1bade ya arkadasimda gaba oda kullanmis az önce sordum tekrardan cok iyi geldi dedi ama doktoruma sormadan da kullanmam istemiyorum bilmiyorum ya🥹
Makarnaasigi irembzc Elma sirkesini suya katıp icmekte iyiymis galiba netten gordum acaba iyi birseymi
AAylinnnn Makarnaasigi kuru dut kaynatıp içmiştim ama tabiki kan şekerini düşürdüğü için dikkat etmek gerekiyo yinede doktorunuza danışın